Bezorgen

Een culinaire beleving bij u thuis, op het werk of elke andere gewenste locatie? Dat is voor ons geen probleem! Wij komen de gewenste catering graag bij u bezorgen en kunnen dit ook geheel voor u klaar zetten. Daarnaast word er altijd bij de bezorging even kort met u doorgenomen welke handelingen er nog verricht moeten worden en word er met u een ophaaltijd en dag naar keuze afgestemd. 

Om de kwaliteit van de producten te  kunnen garanderen, leveren en bezorgen wij nooit iets warm. Wel word altijd de benodigde warmhoud apparatuur kosteloos meegeleverd bij uw bestelling. Tevens word bij aflevering het opwarm proces van de gerechten volledig met u doorgenomen en geheel aan u uitgelegd.

Mocht u er toch niet helemaal uitkomen, en op de dag of avond zelf nog wat vragen of onduidelijkheden hebben. Dan zijn wij uiteraard altijd telefonisch bereikbaar om nog een toelichting te geven waar nodig.

Wilt u volledig ontzorgd worden? Dan kunnen wij uiteraard ook zorgen voor passend personeel, van sterrenchef tot hostess en barman tot eenvoudige bediening of kok, op kleine of grote gelegenheden. Wij denken graag me u mee en schrijven een passend voorstel met perfecte match voor uw gelegenheid.  Neem hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bezorg kosten en regio’s

Bezorging binnen de ring van Amsterdam, Gemeente Waterland, Edam-Volendam, Purmerend en Hoorn zijn de kosten €15,00.

Voor het bezorgen geld een minimale afname vanaf € 50,00.

Hapjes, buffetten, broodjes of misschien een high tea? Wij bezorgen deze graag bij u op locatie! Noord-Holland Catering is dé professionele en betrouwbare cateraar en kan op elke locatie naar keuze bezorgen. Catering bij u thuis, op het werk of op een andere locatie? Alles is mogelijk! Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op.

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten