WEDDING SERVICES

Een goed verzorgde trouwdag bestaat uit de juiste mix van locatie, faciliteiten, activiteiten en catering. Wij willen natuurlijk dat jullie bruiloft naadloos in elkaar overloopt! Juist door de ervaring van NH catering kunnen wij dat voor jullie verzorgen! Met oog voor de kleinste details zorgen wij ervoor dat dit de dag wordt om nooit meer te vergeten! Vanaf de Catering, het bruidsboeket en het vervoer tot het invullen van het programma. Wij bieden services op maat!

Meer informatie

WEDDING PLANNING

Jullie gaan trouwen! Allereerst, hartelijk gefeliciteerd met jullie verloving! Iedereen wil natuurlijk een perfecte bruiloft. Onvergetelijk, volmaakt, uniek en succesvol! Jullie huwelijk moet de mooiste dag van jullie leven worden. Maar hoe krijg je zo iets voor elkaar? En waar moet je beginnen? Er spookt van alles door je hoofd; de uitnodigingen, de bloemen, de locatie, de fotograaf, de catering.Wij nemen dit graag uit jullie handen!

Meer informatie

PORTUGESE DROOMBRUILOFT

Naast fantastische en bijzondere locaties in Nederland reizen wij ook met onze bruidsparen af buiten de landsgrenzen. Voor echt bijzondere bruiloften, bruidsparen die opzoek zijn naar een eigen wereld voor jullie en jullie gasten hebben wij een fantastische samenwerking met een prachtige ‘Herdade’ (Landgoed) in Portugal in het Hart van de Alentejo. Hier vindt je de rust en ruimte die je zoekt voor een prachtige wedding location.

Meer informatie

NH Catering & Events voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten