WEDDING PLANNING

Jullie gaan trouwen! Allereerst, hartelijk gefeliciteerd met jullie verloving! Iedereen wil natuurlijk een perfecte bruiloft. Onvergetelijk, volmaakt, uniek en succesvol! Jullie huwelijk moet de mooiste dag van jullie leven worden. Maar hoe krijg je zo iets voor elkaar? En waar moet je beginnen? Er spookt van alles door je hoofd; de uitnodigingen, de bloemen, de locatie, de fotograaf, de catering.Wij nemen dit graag uit jullie handen!

“Hebben we aan alles gedacht en is het goed geregeld?”. Wij nemen dit graag uit jullie handen! Kijk in onze bruidsbrochure voor meer informatie en de tal van mogelijkheden voor jullie huwelijk!

Onze services;

– Trouwlocaties in heel Noord Holland, Amsterdam en daar buiten
– Catering van zoetigheden, tablesnacks tot uitgebreide diner of lunch verzorging
– Personeel, koks, bediening, gastheren/vrouwen en veel meer
– Aankleding van basis materialen tot volledige eventstyling
– Bloemwerk, bruidsboeketten en bruiloft aankleding
– Entertainment; dj, band, trio of andere invulling van jullie bruiloft
– Vervoer; koetsen, auto’s, fietsen of een luchtballon niets is ons te gek
– Overnachting; na jullie bruiloft niet naar huis, of jullie gasten graag op een mooie plek laten overnachten wij nemen jullie de zorg uit handen
– Weddingsplanners altijd inclusief en kosteloos
– Professionele ceremoniemeester op aanvraag
– & Many More

Wij verzorgen jullie bruiloft van A tot Z en denken aan de kleinste details zodat jullie alleen nog maar hoeven te genieten. Daarnaast nemen wij de zorg uit handen en begeleiden de gehele dag van begin tot het eind. Werk je samen met een zelfstandige weddingplanner? Ook dat is geen probleem, wij werken samen met jullie professional en stappen in als culinaire partner en stemmen zo met hem/haar jullie wensen ideeën en dromen af. Heb je iets niet gevonden in onze bruidsbrochure, heb je vragen of ben je benieuwd naar een vrijblijvend voorstel voor jullie bruiloft? Neem dan contact met ons op en een enthousiast team staat voor jullie klaar!

Neem contact met ons op! Voor jullie offerte op maat!

 

 

 

 

 

NH Catering & Events voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten