WEDDING SERVICES

Een goed verzorgde trouwdag bestaat uit de juiste mix van locatie, faciliteiten, activiteiten en catering. Wij willen natuurlijk dat jullie bruiloft naadloos in elkaar overloopt! Juist door de ervaring van NH catering kunnen wij dat voor jullie verzorgen! Met oog voor de kleinste details zorgen wij ervoor dat dit de dag wordt om nooit meer te vergeten! Vanaf de Catering, het bruidsboeket en het vervoer tot het invullen van het programma. Wij bieden services op maat!

FOOD & DRINKS

Op jullie bruiloft willen jullie misschien weleens iets anders dan anders. Gaan jullie voor een luxe zes-gangendiner, een lopend buffet, een foodtruck, of een eenvoudige maaltijd? Bovendien: zoveel mensen, zoveel wensen. Zie daar nog maar eens uit te komen. Tijd dus om de cateraar erbij te roepen. Graag laten we jullie van te voren proeven en staat de deur van onze proefkamer natuurlijk voor jullie open! Want catering moet je ten slotte proeven.

BRUIDSTAART

Onze patissier maakt een bruidstaart helemaal op maat met jullie persoonlijke wensen erin verwerkt, bijvoorbeeld met vers fruit en verse bloemen die eventueel met uw boeket overeen kunnen komen. De prijs hiervan is afhankelijk van het aanbod fruit en bloemen in het seizoen en natuurlijk jullie wensen! Hebben jullie al een taart in gedachten? Wij bespreken het graag, en gaan samen met de patissier aan de slag om de taart helemaal passend aan jullie wensen te maken!

Tafel setting

Willen jullie een klassieke setting, of liever modern? Wij passen jullie tafel setting graag op jullie wensen aan. Naast keuze uit verschillende meubilair stijlen, hebben we ook keuze uit tafeldecoratie, servetten, borden en glaswerk. Wil je liever dat wij een keuze maken op basis van jullie wensen en sfeer? Geen enkel probleem! Wij zorgen dat de setting op tafel naadloos overloopt met de rest van de sfeer.

Styling en Bloemwerk

Jullie huwelijksdag is natuurlijk niet compleet zonder bloemwerk en styling. Wij kunnen dit dan ook compleet voor jullie verzorgen. Of het nu gaat om een bescheiden bloemstukje op tafels, het bruidsboeket of volledige thema inrichtingen, ons styling team denkt graag met jullie mee!

Vervoer

Er zijn zoveel originele manieren om naar jullie trouwlocatie te gaan. Komen jullie lekker Hollands aan op een fiets of zijn jullie helemaal fan van een bepaalde scooter of motor? Kiezen jullie voor bijzonder vervoer zoals een hummer of een tuktuk of komen jullie aan met een helikopter of in een huwelijksbootje? Jullie kunnen het zo gek niet bedenken en wij fantaseren graag met jullie mee!

Foto en Videograaf

Met een trouwfilm en weddingclip gemaakt door een videograaf beleef je je trouwdag elke dag weer opnieuw. Met zijn oog voor detail, passie voor goed geluid en een ruime ervaring legt hij de dag mooi voor jullie vast zonder zelf te veel in het zicht te lopen. Omdat jullie wensen het aller belangrijkste zijn, is een kennismakingsgesprek ook zo belangrijk. Laat onze fotograaf weten wat jullie mooi vinden en dan houdt hij daar natuurlijk rekening mee. Tijdens het gesprek kunnen jullie hem vragen stellen en advies vragen.

Graag meer weten? Bekijk ook even onze Bruidsbrochure! Daarnaast gaan wij graag in gesprek over jullie idee├źn! Heb je iets niet gevonden in onze bruidsbrochure, heb je vragen of ben je benieuwd naar een vrijblijvend voorstel voor jullie bruiloft? Neem dan contact met ons op en een enthousiast team staat voor jullie klaar!

NH Catering & Events voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten