PORTUGESE DROOMBRUILOFT

Naast fantastische en bijzondere locaties in Nederland reizen wij ook met onze bruidsparen af buiten de landsgrenzen. Voor echt bijzondere bruiloften, bruidsparen die opzoek zijn naar een eigen wereld voor jullie en jullie gasten hebben wij een fantastische samenwerking met een prachtige ‘Herdade’ (Landgoed) in Portugal in het Hart van de Alentejo. Hier vindt je de rust en ruimte die je zoekt voor een prachtige wedding location.

Op Herdade dos Alfanges gelegen in het hart van de Alentejo (Portugal) vindt je de rust en ruimte die je zoekt voor een prachtige wedding location. Op dit prachtige landgoed omgeven door eeuwen oude Olijfbomen kunnen jullie en jullie gasten je volledig terugtrekken en bestaat de wereld eromheen echt even niet. De locatie bestaat uit verschillende locaties, en wij gaan graag samen met jullie aan de slag om de indeling van de dag en avond passend aan jullie wensen te maken. Trouwen bij de tempel, of liever in het labyrint bij de oude boom? Een diner op de patio of een chique toast aan de prachtige zwembad rand? Niets is te gek en alles kan naar jullie wens worden ingedeeld. Daarnaast heeft de Herdade overnachtingsmogelijkheden voor 16 gasten met mogelijkheden overige gasten te laten overnachten in diverse andere accommodaties op minder dan 5 km afstand.

Tijdens jullie verblijf en vooraf zullen wij als NH Weddings alle zorg uit handen nemen en de organisatie van A tot Z voor jullie verzorgen. Het regelen van de vluchten, overnachtingen, huurauto’s maar ook lokale catering (inclusief Nederlandse Partymanager), aankleding, decoratie, muziek. Door ons netwerk in de regio selecteren wij voor jullie de beste partners en zorgen we dat jullie bruiloft volledig naar jullie droom verloopt.

Deze exclusieve locatie is alleen voor de happy few, en wij vertellen je dan ook graag mee over de mogelijkheden. Daarnaast is het mogelijk om samen met ons de locatie te bekijken de sfeer te proeven en te genieten van jullie droomlocatie. 

Neem contact met ons op! Voor jullie offerte op maat!

Meer weten over onze trouwmogelijkheden? 

NH Catering & Events voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten