PARTICULIERE EVENTS

NH Catering & Events verzorgt de catering voor iedere gelegenheid, ook particulier! Denk aan jubileums, tuin- en verjaardagsfeesten! Wij verzorgen het gehele event van ontbijt tot diner en zorgen dat u zich geen zorgen hoeft te maken. Met onze catering kunt u voor alles bij ons terecht!

Wij hebben verschillende mogelijkheden. Wij verzorgen overheerlijke high tea’s, verschillende soorten buffetten, geweldige lunches en fantastische Diners. Bekijk ons foodbook voor de mogelijkheden.

Daarnaast verzorgen wij niet alleen de catering maar bent u ook bij ons aan het goede adres voor het verzorgen van het gehele evenement!

“De ene partij is de andere niet” Dat klinkt logisch, en dat is het ook!
Voor elke gelegenheid is een bijpassende invulling te bedenken. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat het evenement de look en feel krijgt die u in gedachten heeft. Wij leveren accessoires zoals vazen, bloemen, beelden en kussens, maar uiteraard ook groot meubilair. Van modern strak tot een klassiek romantische inrichting. Daarnaast verzorgen wij ook het personeel voor uw event. Bij elk evenement is er een partymanager aanwezig, wie de verantwoordelijkheid neemt voor de vertaling van de verwachtingen, de gewenste uitstraling, de beleving en de uitvoering. Hij of zij zal het aanspreekpunt zijn tijdens uw evenement. Wij creëren graag samen met u de juiste sfeer!

Bent u op zoek naar één aanspreekpunt, en alles onder één dak voor uw evenement? Noord-Holland Catering neemt graag de zorgen voor u uit handen. Particulier of Zakelijk, wij regelen uw evenement van A tot Z en zorgen ervoor dat de organisatie tot in de kleinste details is verzorgd. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op!

NH Catering & Events voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten