PUBLIEKS EVENEMENTEN

Wij weten hoe belangrijk een evenement voor u is. U kunt uw geld maar één keer uitgeven, in alle opzichten moet het maximale resultaat bereikt worden en is het beeld wat u laat zien aan uw gasten van groot belang. Ieder evenement is belangrijk; en voor grote events zijn de details misschien nog wel belangrijker. En natuurlijk speelt eventcatering hierin een belangrijke rol. Ook voor grote publieksevents bent u bij ons aan het goede adres, met ruime ervaring in de sector en toonaangevende events op naam denken wij met u mee als uw eventpartner.

NH Catering & Events heeft deze expertise ondergebracht in een aparte afdeling van het bedrijf en wel onder de naam NH Events. NH Events heeft de ervaring die nodig is voor de organisatie van een perfect evenement en heeft daarnaast veel ervaring met evenementencatering.

PUBLIEKS EVENEMENT ORGANISATIE

Niet alleen de catering, een niet onbelangrijk deel van elk publieksevenement, is bij ons in goede handen. Ook de organisatie van alle facilitaire voorwaarden verzorgen wij tot in de puntjes.

Uw wensen voor uw evenement vertalen wij in een aantal concepten. Nadat u hier een keuze in heeft gemaakt, begint de daadwerkelijke organisatie te rollen. Stap voor stap regelen wij het evenement en de evenementencatering. In de loop der jaren hebben wij een checklist opgebouwd met verschillende aandachtspunten. Geen punt wordt overgeslagen en ieder detail wordt gecheckt gedurende het gehele planning proces.

Een zeer nauwkeurige planning in tijd, actie, medewerkers en uitvoering zorgen voor een perfect verloop van de dag. Ook als gastheer of gastvrouw kunt u ongestoord en onbezorgd genieten van het evenement. Daarnaast kan Noord-Holland Catering ook voor u een eigen festival organiseren; speciaal voor medewerkers, relaties of als open dag geheel in stijl van uw bedrijf.

Wilt u hier meer over weten, en bent u opzoek naar een goede en betrouwbare partner in Noord-Holland? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op! Wij maken met veel plezier een passend voorstel en helpen graag mee om uw evenement te laten slagen! Bekijk hier ons portfolio om inspiratie op te doen voor uw event!

 

NH Catering & Events voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten