ZAKELIJKE EVENTS

Heeft u een zakelijk evenement op de planning staan en zoekt u nog een passend bedrijf die dat voor u kan verzorgen?  Wij gaan maar al te graag voor u op zoek naar een geschikte locatie en een passende catering!  Voor elke meeting, bijeenkomst, bedrijfsfeest of vergadering kunt u bij ons terecht!

Het organiseren van een zakelijk bedrijfsevenement is een mogelijkheid om uw collega’s te bedanken voor hun werkzaamheden binnen het bedrijf. Een tevreden medewerker is namelijk even belangrijk als een tevreden klant. Daarnaast kan een zakelijk event worden ingezet als marketing of communicatie middel. Om de producten of diensten van uw bedrijf te promoten is het mogelijk om events op verschillende manieren vorm te geven. Voorbeelden hiervan zijn: een beurs, een congres of een seminar. Alles is mogelijk. Tot slot levert een bedrijfsevent bij aan de relatiemarketingstrategie. Een fijne ervaring tijdens een bedrijfsevenement zorgt ervoor dat de consument ook een positieve associatie krijgt met het bedrijf zelf. Door middel van een geslaagd event worden relaties met klanten of zakenpartners opgebouwd, behouden of verdiept.

Wij bespreken graag met u uw wensen en komen samen tot een ideale samenstelling van uw event en catering. Wij nemen alle zorgen uit handen en regelen uw zakelijke event van A tot Z! Uiteraard is geen bedrijf hetzelfde. Daarom houden wij altijd rekening met de wensen, het budget en de uitstraling die u als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Benieuwd naar al onze mogelijkheden, klik dan hier!

NH Catering & Events voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten