High Tea

high tea

Een high tea is een leuke optie voor uiteenlopende momenten. Van een gezellige middag met collega’s tot een viering van een verjaardag, een high tea past er perfect bij! De high tea wordt mooi gepresenteerd, heeft veel verschillende items en biedt meer dan een paar losse hapjes. Daarom wordt onze high tea ook wel als basis gekozen voor een late lunch!

Meer informatie

Lunch

sandwiches

Door te lunchen onderbreek je je werkdag. Dat komt misschien niet altijd even handig uit in je werk ritme, maar biedt meer voordelen dan je denkt! De lunch is het moment om je werk los te laten, te ontspannen en te socializen met collega’s. Het zorgt ervoor dat je met een scherpe blik aan de middag begint en zaken vanuit een ander perspectief te bekijken.

Meer informatie

Hapjes

Contact

“De ene partij is de andere niet” klinkt logisch, en dat is het ook!
Voor elke gelegenheid zijn passende hapjes te bedenken. Het kan zijn dat u hapjes zoekt passend in een specifiek thema of dat u opzoek bent naar de beste hapjes welke passen in uw budget. Bij Noord-Holland Catering maken wij van elk hapje een beleving, zowel qua presentatie als smaak. 

Meer informatie

Diner

Buffet

Op sommige momenten wil je net dat beetje meer. Een luxe diner voor belangrijke klanten of een sfeervol kerstdiner voor alle medewerkers en hun partners. Aangekleed volgens de laatste trends of een diner in stijl van het bedrijf. Kiest u daarentegen voor een zittend diner, een ‘walking dinner’ of een buffet, wij bieden volop mogelijkheden en maken graag een passend voorstel.

Meer informatie

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten