Diner

Op sommige momenten wil je net dat beetje meer. Een luxe diner voor belangrijke klanten of een sfeervol kerstdiner voor alle medewerkers en hun partners. Aangekleed volgens de laatste trends of een diner in stijl van het bedrijf. Kiest u daarentegen voor een zittend diner, een ‘walking dinner’ of een buffet, wij bieden volop mogelijkheden en maken graag een passend voorstel.

A la carte diner

Noord-Holland Catering biedt een ruime keuze uit verschillende internationale keukens met meerdere gangen, met of zonder een wijnarrangement. Ook de organisatie van stoelen, tafels, servies, bestek en overige aankleding als tafellinnen, bloemen, verlichting, muziek etc. nemen wij u uit handen. Zo hoeft u nergens voor te zorgen en kunt u samen met uw gasten optimaal genieten en heerlijk dineren.

Het menu wordt volledig aangepast naar uw wensen, net zoals in een restaurant alleen dan op een locatie naar keuze!

Walking dinner

Een walking dinner is bij uitstek geschikt voor partijen waarbij u wel graag een diner wenst, maar liever niet aan tafel plaats neemt. Gedurende de avond loopt de bediening rond met kleine gerechten, welke staand genuttigd kunnen worden. Deze vorm van dineren past bovendien goed bij recepties en netwerk borrels. Daar waar u veel mensen wilt ontmoeten en spreken en niet aan een vaste plaats gebonden wilt zijn.

Op zoek naar een walking dinner, neem contact met ons op!

Buffetten

Daarnaast is een buffet is een uitgelezen mogelijkheid om voor iedere gast wat wils te serveren. Ook zijn buffetten in allerlei vormen mogelijk; met koude en warme gerechten, en ook met live cooking elementen welke zorgen voor een extra culinaire beleving.

Verder komt een smaakvol buffet nog beter tot zijn recht in een sfeervol aangeklede ruimte. Noord-Holland Catering weet precies de juiste sfeer neer te zetten om elk ontbijt, lunch of diner in buffet vorm zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. Wij serveren een buffet op maat, en maken van elke gast een fijnproever!

Barbecue

Samen barbecueën is samen genieten!

Wij bieden u de keuze uit vlees, vis en vegetarische barbecues. Vervolgens maakt u ze zelf compleet door er drie salades en drie sauzen bij te kiezen. Helemaal compleet wordt het met ons barbecue dessert buffet, een echte toevoeging aan iedere barbecue.

Wat voor barbecue diner u ook kiest, u krijgt altijd de meest verse en smaakvolle producten zodat u gegarandeerd een smakelijk succes te wachten staat.

Bezorg opties

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten