Hapjes

“De ene partij is de andere niet” klinkt logisch, en dat is het ook!
Voor elke gelegenheid zijn passende hapjes te bedenken. Het kan zijn dat u hapjes zoekt passend in een specifiek thema of dat u opzoek bent naar de beste hapjes welke passen in uw budget. Bij Noord-Holland Catering maken wij van elk hapje een beleving, zowel qua presentatie als smaak.  Daarbij is elk hapje dan ook met veel aandacht voor een perfecte smaakcombinatie en structuur gemaakt.

Van luxe hapjes met de meest exclusieve ingrediënten, gepresenteerd op een manier dat het eigenlijk zonde is om het op te eten, tot eenvoudige maar altijd smaakvolle hapjes. Altijd passend bij uw budget en type gelegenheid, en volledig aangepast op uw wensen.

Soms heb je namelijk zin in een oer Hollandse bittergarnituur, maar ook dit kan natuurlijk net even anders! Zo maken wij ambachtelijke bitterballen met vele verrassende vullingen, zoals de bitterbal met boerenkool. Maar denk ook aan bijvoorbeeld een uitstapje naar bijvoorbeeld Italië, Azië, of  zelfs de Arabische keuken zijn niet vreemd voor onze chefs. Wij zoeken de perfecte match voor uw gelegenheid, en gaan graag met u in overleg over uw wensen en voorkeuren.

Met ons ruime aanbod aan hapjes is er altijd wel iets wat bij u en de gelegenheid past. Voor een bruiloft, borrel voor een chique diner of een korte receptie; wij hebben voor ieder wat wils. Uiteraard denken wij graag met u mee om de meest geschikte hapjes voor u te selecteren. Of u nu opzoek bent naar hapjes bij u thuis, bij u op het werk of op een andere locatie. Noord-Holland Catering bezorgd én verzorgd op elke locatie naar keuze!

Wilt u mee weten over onze bezorg voorwaarden en kosten bekijk deze op onderstaande link.

Bezorg opties

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten