High Tea

Een high tea is een leuke optie voor uiteenlopende momenten. Van een gezellige middag met collega’s tot een viering van een verjaardag, een high tea past er perfect bij! De high tea wordt mooi gepresenteerd, heeft veel verschillende items en biedt meer dan een paar losse hapjes. Daarom wordt onze high tea ook wel als basis gekozen voor een late lunch!

Geniet samen met uw gezelschap van heerlijke zoete en hartige hapjes, zoals ambachtelijke scones en chocolade muffins, en sandwiches met Schotse zalm of Cheddar.

U kunt de high tea zo veel uitbreiden als u wilt, kies voor wat extra gerechtjes om er een groter geheel van te maken, en maak van de high tea een late, uitgebreide en zeer smaakvolle lunch!

High wine

Niet zo’n zin in zoet, ga dan voor de high wine! Een high wine is een heerlijke combinatie van speciaal geselecteerde wijnen en culinaire hapjes. De invulling van een high wine kan worden aangepast aan de gelegenheid, want wellicht wilt u bij de vrijdagmiddag borrel eens iets anders. Wij kunnen dit uiteraard bij u af leveren, maar kunnen dit ook voor u verzorgen. Zo kan onze kok live de hapjes bereiden en ondertussen worden onze mooiste wijnen geschonken! Wij kunnen het verzorgen bij u thuis, op kantoor of op een externe locatie.

Of u nu kiest voor het volledig verzorgen van de high tea of high wine of alleen het afleveren ervan, wij kunnen voor u ieder detail regelen. Naast de hapjes en drankjes verzorgen wij ook bijpassend servies, bestek en glaswerk, en ook eventuele aankleding van een locatie. Zo hoeft u zich nergens zorgen om te maken, behalve het bestellen!

Bent u opzoek naar meer informatie over de high tea of high wine? Neem dan gerust contact met ons op! Wij maken met plezier, en geheel vrijblijvend een passend voorstel voor u.

Vrijblijvend voorstel? Neem contact met ons op

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten