Lunch

Door te lunchen onderbreek je je werkdag. Dat komt misschien niet altijd even handig uit in je werk ritme, maar biedt meer voordelen dan je denkt! De lunch is het moment om je werk los te laten, te ontspannen en te socializen met collega’s. Het zorgt ervoor dat je met een scherpe blik aan de middag begint en zaken vanuit een ander perspectief te bekijken.
 Dus: neem de tijd voor je lunch en vergeet niet te genieten!

Lunchen kan in allerlei vormen. Van een lichte lunch met broodjes en een frisse salade tot een dikke plak boerenbrood bij een warme kom soep. En heb je een belangrijke afspraak, dan is een mooi meer-gangen menu met verse seizoen producten zo door Noord-Holland Catering verzorgd.

Broodjes

De nieuwe traditie

Broodjes van nu, met de smaak van vroeger. Dat is het idee achter het concept van ‘de nieuwe traditie’. Hierbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke en ambachtelijke producten, waaraan alleen natuurlijke geur-, kleur- en smaakstoffen zijn toegevoegd. Eén van deze broodjes is de Franse Batard; gemaakt met een beetje desem en daardoor heerlijk van smaak. Een bijzonder broodje met een knapperig korstje en een luchtige binnenkant.

Lunch optie: een winnend broodje

Opzoek naar een broodje voor de lunch, maar wat anders dan anders? Kies er dan een uit de selectie van winnende broodjes van Noord-Holland Catering én ons zusterbedrijf MED Trattoria. In 2017 en 2018 zijn we in de prijzen gevallen en hebben wij nu al 3 winnende broodjes op onze naam staan. Neem contact met ons op over de verschillende mogelijkheden.

Salades

Op zoek naar een lichte lunch, een groene uitbreiding van een buffet of gewoon ter aanvulling van de lunch; dan zijn onze salades perfect geschikt. Hippe salades van nu, en de klassiekers van toen, er is voor elk wat wils te vinden. Met zorg geselecteerde producten, en met liefde bereid door onze koks. Samengesteld met de beste producten van onze leveranciers en seizoen afhankelijke invloeden zijn de basis van ons uitgebreid salade assortiment.

Warme lunch

Ook zin in iets warms en wat extra’s tijdens te lunch? Geen probleem! Naast een ruim aanbod aan belegde broodjes, kan de lunch ook uitgebreid worden met een heerlijke soep of een ander warm lunch item. Van een huisgemaakte  rijkelijk gevulde groentesoep tot een lichtgebonden spinaziesoep met gerookte zalm, of een warme hartige groenten quiche om de lunch net dat beetje extra te geven.

Weinig tijd voor een uitgebreide lunch of lunchen onderweg? Dan is een lunch box de ideale oplossing. Een goed gevulde lunch box, geheel aangepast naar uw wensen. Een vullende lunch, inclusief drankjes, een kleine snack en een stuk fruit. De perfecte manier om uw dag nog energieker te laten voortduren. En dat allemaal geheel hanteerbaar, makkelijk mee te nemen en uit te delen.

Alle lunchboxen kunnen geheel aangepast worden naar uw wensen en dat van uw gezelschap.

Neem contact met ons op voor een passend voorstel.


Bezorg opties

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten