Organiseer jullie 1,5 meter event!

Genieten van een culinaire avond, op een zowel veilige als verantwoorde afstand. Wij zorgen voor een uitgebreide tekening en plattegrond om zo samen met jullie van te voren te bepalen wat de indeling en sfeer word. Op een klassieke en traditionele manier dineren, of genieten in een ongedwongen en informele setting? Wij hebben vele mogelijkheden voor jullie en vertellen er graag meer over in ons 1,5 meter event concept boek.

Veilig & verantwoord
Met verschillende mogelijkheden maken wij 1,5 meter tot een concept. We zorgen voor alle hygiënische randvoorwaarden te denken aan onder andere desinfectie zuilen, looproutes en en waar nodig hoestruiten. Zo zorgen we ervoor dat u en jullie gasten altijd beschermt zijn tijdens onze events.

Grab a circle event
Innovatief netwerken
Met ons grab a circle event gaan wij aan de slag om voor zowel jullie als jullie gasten in een informele setting elkaar te kunnen spreken. Een losse sfeer op een locatie naar keuze. Jullie wisselen elke gang of van plaats zodat jullie op het event zoveel mogelijk gasten spreken. Elke gang een andere gesprekspartner, waardoor de mooiste ideeën, banden en samenwerkingen ontstaan.

 

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten