Landliefde boxen

Laat jullie personeel, collega’s of relaties weten dat je aan hen denkt met onze Landliefde geschenk boxen. De mooiste producten uit de regio geselecteerd in deze speciale boxen.


Wij hebben boxen leverbaar vanaf € 10,00 euro per box en met een minimale afname van 10 boxen! Willen jullie een passend voorstel op jullie (WKR) budget, dan maken wij graag een regionale box passend bij jullie bedrijf! Steek dus nu jullie collega’s een hart onder de riem voor de zomervakantie, met de mooiste producten uit de regio! Hieronder geven wij jullie vast wat inspiratie;

 

 

Tijdelijk is de WKR (Werkkostenregeling) verhoogd naar 3% binnen de vrije ruimte. Dit betekend dat werkgevers meer vrije ruimte hebben om hun personeel in een moeilijke tijd als deze te belonen of te waarderen. Willen jullie hier gebruik van maken, en willen jullie een voorstel passend op jullie WKR budget, wij gaan graag aan de slag!

Neem contact met ons op! Voor jullie offerte op maat!

 

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten