Online Kookworkshop

Toffe online interactieve evenementen met collega’s, partners of klanten! Een uniek moment samen online!

In samenwerking met DT Events lanceren wij een te gek nieuw concept onze online Lunchworkshop! Nu dat meeste van ons thuiswerken zijn we op ons zelf aangewezen als het gaat om het bereiden van onze lunch. Geen belegde broodjes of soep die klaar staan in de kantine om jouw pauze verantwoord en gezond door te komen. Tijdens deze kookworkshop leer je van onze chef-kok Erwin  alle kneepjes van het vak om zelf makkelijk jouw gezonde lunch-maaltijd op tafel te kunnen zetten.

Leer bijvoorbeeld om een goed gevulde salade te maken of een smakelijke zalm wrap. Liever iets anders? Geen probleem, wij organiseren het voor jou en je collega’s. Want het belangrijkste is om samen gezond te blijven om je zo op je allerbeste te kunnen voelen en het meeste uit jouw werkdag te kunnen halen.

Voor de kookworkshop krijg jij een maaltijdbox – gevuld met alle benodigde producten en het recept – thuisgestuurd om deel te kunnen nemen aan de online kookworkshop.

Kletspot
Om nog meer uit dit leuke moment te kunnen halen, kan de keuze worden gemaakt worden om kletspot vragen toe te voegen aan de maaltijdbox om zo nog meer verbinding te krijgen tussen jou en je collega’s.
Wil je je collega’s beter leren kennen of wil je de meest grappige en unieke verhalen ontrafelen van die ene collega? Dan is deze kletspot dé beste keuze om toe te voegen Ik heb een vraag voor jou: als je moest kiezen tussen nooit meer fastfood of nooit meer groentes, waar zou jij voor kiezen?

Onze online kookworkshops starten bij €35 euro pp excl. BTW. 

Neem contact met ons op! Voor jullie online kookworkshop!

 

 

 

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten