Exclusive dinner sessions met Onno Kokmeijer

Exclusive dinner sessions

De sociale afstand heeft grote impact gehad op bedrijfs- en kantoorleven van menig Nederlander. Ook de aankomende feestdagen zullen door de nieuwe maatregelen een iets andere draai moeten krijgen dan dat we gewend zijn.

We willen op allerlei manieren werknemers bedanken voor hun flexibiliteit en tomeloze inzet na zo’n onstuimig jaar, maar zeker ook manieren zoeken om iedereen samen te brengen, de saamhorigheid op te zoeken en de verbinding met het bedrijf te verstevigen. De Exclusive Dinner Sessions met Onno Kokmeijer sluit hier precies op aan.

Een nieuw initiatief in samenwerking met twee Michelinsterren chef Onno Kokmeijer maakt het mogelijk om je werknemers op een interactieve, verbindende en vanzelfsprekend corona-proof manier te verwennen.

Het idee is dat je samen met al je collega’s vanuit jullie eigen keuken samen een exclusief diner gaan koken onder leiding van chef Onno Kokmeijer.

“​Samen koken, eten en genieten is voor mij het belangrijkste wat er is – voor elkaar zorgen, elkaar verblijden en verbinding zoeken.”
Onno

De Exclusive Dinner Sessions met het zorgvuldig samengestelde menu van Onno is te bestellen per 2 personen in 3-, 4- of 5-gangen en al verkrijgbaar vanaf €60,- per persoon. Iedere box bevat alle ingrediënten en gedetailleerde instructievideo’s waarin Onno je stap voor stap meeneemt in de bereiding van het menu.

Twee weken voordat de boxen bij jouw werknemers worden afgeleverd ontvang je een persoonlijke videoboodschap waarmee Onno de werknemers alvast in de juiste stemming krijgt. Ook zullen er een week voor de grote dag wijnsuggesties gestuurd worden, zodat er mooie bijpassende wijnen kunnen worden ingeslagen. Op de dag van jouw voorkeur, zal jij met al je werknemers samen kunnen genieten van het bereiden en het eten van het diner onder leiding van een twee Michelinsterren chef.

Gedurende de Zoom/Teams sessie met het gehele bedrijf, zal iedereen mee kunnen doen met de instructies van de video. Echter is het voor een meerprijs ook mogelijk om door middel van een livestream à la minute met Onno in de keuken te staan!

Uiteraard zullen de instructievideo’s ook nog gedeeld worden waardoor werknemers deze op een later moment nog terug kunnen kijken en de dinerboxen op een moment naar wens kunnen bereiden.

Met het avondvullende programma wordt een verbindend moment voor het bedrijf gecreëerd, wat een blijvende herinnering voor je werknemers zal zijn. Daarnaast kunnen we je door middel van deze originele dinerpakketten verlichten van de organisatie en alle zorgen omtrent kerstpakketten, bedankjes, nieuwjaarsborrels, bedrijfsuitjes, jubileumvieringen en andere initiatieven anno 2020.

Klinkt dit ook als iets voor jouw bedrijf, schroom dan niet contact op te nemen met ons; info@nh-catering.nl of 0299-402034.
(zakelijke bestellingen vanaf 5 boxen á 10 personen)

Menu’s

De Box

Bij het samenstellen van deze exclusieve diner box heeft Onno veel inspiratie gehaald uit de plek die hij zijn thuisbasis noemt, het schitterende Noord-Holland. Haar rijkdom aan diversiteit in ingrediënten van unieke ondernemers, kleine en ambachtelijke landbouw bedrijven of lokale tuinders heeft gezorgd voor een bijzondere selectie producten. De box is gevuld met de ingrediënten waar Onno zelf graag mee aan de slag gaat, naast recepten en video’s die je helpen om een onvergetelijke avond te beleven.

Bestel jullie boxen hier!

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten