Disclaimer

Uitsluiting aansprakelijkheid:

Hoewel de informatie op deze website met uiterste zorg is samengesteld en Noord Holland Catering deze informatie steeds zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk tracht te houden. Overeenkomstig kunnen aan deze website geen rechten ontleend worden. Programma’s, voorstellingen, arrangementen en overige activiteiten kunnen aan verandering onderhevig zijn. Noord Holland Catering aanvaardt geen aansprakelijkheid voor mogelijke fouten en tekortkomingen in deze website. Wijzigingen en correcties zijn voorbehouden.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten:

Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en de vormgeving van deze website komen toe aan Noord Holland Catering en worden uitdrukkelijk voorbehouden.

Informatie van derden:

Noord Holland Catering is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van de op deze website door derden geplaatste teksten, afbeeldingen of hyperlinks.

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten