Foodfestival Proef Opmeer Zaterdag 4 augustus

26 juli 2018

Zaterdag 4 augustus is het zo ver; dan vindt de tweede editie plaats van ”Proef Opmeer” op het Recreatieterrein de Weyver in Hoogwoud. Het culinaire evenement en foodfestival voor het hele gezin! Het festival is geheel gratis te betreden en wordt georganiseerd door Noord-Holland Catering in samenwerking met de Landbouwshow Opmeer.

Zoals de naam al doet vermoeden staat dit event compleet in het teken van heerlijk, gezond en verantwoord eten! Extra bijzonder dit jaar op Proef Opmeer is de iconische West-Friese tafel; u neemt plaats onder deze gigantische tafel van ruim 45m2 en 4 meter hoog waaronder verschillende topchefs heerlijke gerechten voor u zullen bereiden van West-Friese streekproducten.

Het festivalterrein is open van 15.00 uur tot 23.00 uur met diversen foodtrucks, marktkramen met regionale producten, de West Friese Tafel, straattheater en live muziek van onder andere een Big-band! De kinderen zullen zich ook op en top vermaken met diverse activiteiten zoals cupcakes versieren, springkussen en een kinderkermis met een clown! Kortom; echt een dag voor de gehele familie vol met lekker eten, vermaak & plezier!

Meer informatie? Klik hier voor de pagina van Proef! Opmeer

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten