Gouden Eeuw Diner

Onder het motto “Proef de Gouden Eeuw” verzorgen chefkok Erwin Hendriks van NH Catering & Events en Onno Kokmeijer (twee Michelin sterren) en founder van de Westfriese Tafel samen op 21 en 22 november een exclusief diner in de zeventiende-eeuwse Schutterijzaal van het Westfries Museum. Het Westfriese product en de Gouden Eeuw staan deze avonden centraal.

Op 21 en 22 november staat het Westfries Museum in het teken van culinaire hoogtepunten en koken op sterrenniveau onder leiding van Onno Kokmeijer en Erwin Hendriks. Beiden laten zich deze avonden met kookkunst op sterrenniveau inspireren door de vaste collectie van het Westfries Museum én de tijdelijke expositie ‘Koele Wateren’ met werken uit het Rijksmuseum Amsterdam. Voorafgaand aan het diner krijgen de gasten onder het genot van een drankje en een hapje een persoonlijke toelichting door Ad Geerdink, directeur van het Westfries Museum en worden zij rondgeleid door het museum van de Gouden Eeuw.

Eten en kunst all-in

Tijdens deze exclusieve diners in de intieme zeventiende-eeuwse Schutterijzaal, omringd door de vier nachtwachten van de Rembrandt van Hoorn, is er plaats voor maximaal 40 personen per avond.

Dit all-in “ Gouden Eeuw” arrangement omvat:

  • Toegang tot het West fries museum inclusief de tijdelijke tentoonstelling uit het Rijksmuseum ‘Koele wateren’
  • Exclusieve avondopenstelling van het museum voor de 40 andere dinerende gasten
  • Exclusieve toelichting op de topstukken door een van onze experts
  • 5-gangen twee Michelin sterren diner. Volledig geïnspireerd op de werken uit het museum bereid met enkel en alleen producten uit de regio West-Friesland
  • Drankenarrangement

Het diner vindt plaats op 21 en 22 november 2019 in het Westfries Museum in Hoorn. Aanvang 18.30 uur. Kaarten à € 197,50 per persoon

Meer informatie en reserveren

Het Gouden Eeuw diner is een samenwerking tussen NH Catering & Events (High-end partycateraar en Eventorganisator uit Oosthuizen) en het Westfries Museum in Hoorn met als vaandeldrager en aanvoerder Stichting De Westfriese tafel, een stichting die zich inzet voor de promotie van het Westfriese product en de zijn telers.

Dit bijzondere culturele en culinaire evenement is voor kunstliefhebbers en culinaire ontdekkers die nieuwsgierig zijn naar het mooiste van Westfriesland. Daarnaast beleef je een bijzondere avond in de mooiste locatie van Westfriesland.

 

Reserveren? Dat kan! U kunt ons bereiken via 0299 402 034 of mailen naar goudeneeuwdiner@nh-catering.nl

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten