Het bedrijf

Een goed evenement bevat de juiste mix van locatie, faciliteiten, activiteiten en catering. Zaken die juist door de ervaring van NH-Catering naadloos in elkaar overlopen. Vanaf de uitnodiging, het aankleden van de locatie tot het invullen van het programma. En daarnaast natuurlijk ook het uitserveren van culinaire verassingen, zijn wij dé evenementenpartner!

Door de jaren heen is het steeds lastiger geworden om in één zin uit te leggen wat wij doen, maar ons uitgangspunt is nooit veranderd!

Persoonlijke aandacht en de wensen van de klant vertalen in een blijvende herinnering!

Uitgangspunten

Het uitgangspunt blijft; persoonlijke aandacht en de wensen van de klant vertalen in een blijvende herinnering. De feitelijke uitwerking daarvan is echter wel steeds verder uitgebreid. Daar heeft dit uitgangspunt zeker aan bijgedragen.

Van een smaakvol buffet tot het volledig faciliteren en organiseren van een (publieks) evenement. Of een VIP galadiner met alle bijbehorende facetten. Inmiddels hebben wij het allemaal vele malen met plezier mogen verzorgen!

De reacties welke wij kregen zorgen ervoor dat wij altijd met onze passie en volledige aandacht aan de slag gaan.

Ontstaan

Zoals de meeste goede ideeën ontstaan; gewoon in de tuin, onder het genot van een hapje en een drankje!

Het waren de vrienden en kennissen van de heer Jonkman (directeur) die na een avond gezellig tafelen zeiden: “De gezelligheid, kwaliteit en aandacht die jullie geven, kom je alleen maar tegen in restaurants.” Bij cateraars vind je op de één of andere manier vaak niet deze kwaliteit en vooral niet deze aandacht.

Dit gaf de aanleiding tot het starten van een catering bedrijf met alle kennis en ervaring die aanwezig was. Nu vele jaren later is het bedrijf ontzettend gegroeid. Nog altijd met dezelfde rode draad als toen: aandacht!

 

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten