Kerst

Dit jaar is kerst anders dan anders, maar ook dit jaar staan wij weer culinair voor jullie klaar!

Ook dit jaar is kerst natuurlijk het moment om samen met familie, vrienden, collega’s of relaties het jaar te vieren! Dit jaar natuurlijk anders dan andere jaren, op afstand, in kleine gezelschappen of op een alternatieve manier. Ondanks dat vinden wij dat de culinaire invulling van de avond super moet zijn, op afstand of niet. Hiervoor bedachten wij verschillende concepten en zijn wij aan de slag gegaan om kerst nog onvergetelijker dan ooit te maken. Geniet van onze thuis menu’s waaronder onze Exclusive Dinner sessions met Onno Kokmeijer een heuze culinaire avond uit verzorgd door 2 Michelin sterren chef Onno Kokmeijer, of een van onze andere kerst ervaringen!

 

 

Opzoek naar een zakelijke invulling van jullie kerstviering, we informeren jullie graag over de mogelijkheden. Een Dinner session tijdens een Zoom meeting en online en live koken met Onno Kokmeijer of gepersonaliseerde sessie dat kan! Wij maken graag een voorstel voor jullie op basis van jullie wensen.

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om een van onze cadeau boxen te bestellen, aangevuld met jullie persoonlijke boodschap. Een keuze uit onze cadeau pakketten van Noord Hollandse bodem, of een van onze prachtige Italiaanse pakketten samengesteld met de mooiste en ambachtelijke producten van Italiaanse bodem.

Meer weten over onze kerst producten of bestellen?

Bestel jullie kerstdiner of boxen hier!

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten