Kerst | Feestdagen

De lichtjes in de bomen, de openhaard staan aan, de kersttrui van zolder en dierbare collega’s of familie om je heen; dat is waar kerst voor staat. Heerlijk en feestelijk eten en drinken hoort daar natuurlijk ook bij! Een traditionele kerstborrel, kerstdiner of nieuwjaarsreceptie, wij dragen graag een culinair steentje bij! Maar niet alleen dat; want ook een nieuwjaarsontbijt behoort bij de opties gezellig met alle collega’s het nieuwe jaar starten op de zaak!

Uiteraard verzorgen wij ook graag de aankleding, van prachtig versierde kerstbomen tot het volledig omtoveren van uw woonkamer/kantoor en het entertainment; om zo de ultieme kerstsfeer neer te zetten op het werk of bij u thuis!

Bekijk hier onze kerstmogelijkheden

Uiteraard gaan wij ook graag voor u aan de slag voor een voorstel op maat. Afleveren, bezorgen of verzorgen is al mogelijk vanaf 10 personen.

Noord Holland Catering maakt dit jaar uw kerst of nieuwjaar wel heel feestelijk. Bij iedere bestelling boven de 20 personen gedaan voor 1 december, geven wij u gratis Prosecco ontvangst.

Contact

Stap 1 van 2

50%

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten