Bezorgd en afgeleverd of volledig verzorgd! Kerst thuis of op het werk!

high tea

Uitgebreid kerst vieren thuis, of op het werk? Maar geen zin om uren te koken of veel ‘gedoe’ op de hand te halen! Wij regelen het helemaal voor jullie. Wij verzorgen en bezorgen diverse kerstbuffetten, lunches en ontbijten bij jullie thuis of op het werk! Én zelfs de afwas hoeven jullie niet te doen want deze kunnen wij gewoon bij leveren; jullie hoeven alleen maar te genieten en wij zorgen voor een onvergetelijke middag of avond!

Meer informatie

UNIEK EN EXCLUSIEF: KERSTARRANGEMENTEN OP UNIEKE LOCATIES

Dit jaar lanceren wij een uniek concept! Namelijk onze unieke Kerstarrangementen op locatie! In samenwerking met Vereniging Hendrick de Keyser hebben wij verschillende unieke arrangementen ontwikkeld! Prachtige kerst arrangementen in de winter periode voor; Huis Bartolotti Amsterdam, Het Gemeenlandshuis Amsterdam en Buitenplaats Beeckestijn Velsen-zuid!

Meer informatie

Kerst eventorganisatie – Jouw eventpartner voor jullie winter event!

Een kerstfeest, eindejaarsfeest of nieuwjaarsfeest organiseren? Wij nemen je alle zorg uit handen en zijn dé partner op het gebied van totaal organisatie! Van entertainment, aankleding, uitnodigingen en catering bij ons ben je aan het juiste adres. Ons kerst team maakt een voorstel voor jullie op maat en passend bij jullie eisen en wensen!

Meer informatie

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten