Kerst eventorganisatie – Jouw eventpartner voor jullie winter event!

Een kerstfeest, eindejaarsfeest of nieuwjaarsfeest organiseren? Wij nemen je alle zorg uit handen en zijn dé partner op het gebied van totaal organisatie! Van entertainment, aankleding, uitnodigingen en catering bij ons ben je aan het juiste adres. Ons kerst team maakt een voorstel voor jullie op maat en passend bij jullie eisen en wensen!

Opzoek naar echt iets unieks dit jaar voor de winterperiode? Een uniek feest op jullie eigen locatie, of opzoek naar een prachtige locatie voor een relatie-event? Wij zijn de one-stop shop voor jullie event; wij nemen jullie de totaalorganisatie uit handen! Wij maken unieke concepten op maat passend bij jullie wensen en budget. Denk aan een van onze fantastische kerst roadshows in thema; voor op jullie eigen locatie! Of een van onze unieke concepten op een van onze prachtige eigen of preferred locaties in Noord Holland!

Wij denken mee van A tot Z en maken jullie tailor made event helemaal passend op jullie bedrijf!

Vrijblijvend voorstel? Neem contact met ons op

 

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten