Bezorgd en afgeleverd of volledig verzorgd! Kerst thuis of op het werk!

Uitgebreid kerst vieren thuis, of op het werk? Maar geen zin om uren te koken of veel ‘gedoe’ op de hand te halen! Wij regelen het helemaal voor jullie. Wij verzorgen en bezorgen diverse kerstbuffetten, lunches en ontbijten bij jullie thuis of op het werk! Én zelfs de afwas hoeven jullie niet te doen want deze kunnen wij gewoon bij leveren; jullie hoeven alleen maar te genieten en wij zorgen voor een onvergetelijke middag of avond!

Heel simpel en makkelijk, het enige wat hoeft te gebeuren is te bestellen! Wij regelen de rest, en doen zelfs de afwas als jullie dat willen!

We hebben vele feestelijke opties, voor thuis of voor op het werk! Zodat jullie alleen nog maar hoeven te genieten!
Bekijk ons kerstassortiment hier;

Kerstmogelijkheden boek

Een kerstbuffet, kerstlunch, kerstontbijt of meer nieuw jaarsontbijt bestellen? Dat is zo geregeld! Mail of bel ons snel en ons kerstteam maakt een passende offerte voor jullie gezelschap!

(Al onze afleverproducten zijn vanaf 12 personen, daarnaast maken wij natuurlijk graag een voorstel op maat voor specifieke wensen!)

Vrijblijvend voorstel? Neem contact met ons op

 

 

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten