UNIEK EN EXCLUSIEF: KERSTARRANGEMENTEN OP UNIEKE LOCATIES

Dit jaar lanceren wij een uniek concept! Namelijk onze unieke Kerstarrangementen op locatie! In samenwerking met Vereniging Hendrick de Keyser hebben wij verschillende unieke arrangementen ontwikkeld! Prachtige kerst arrangementen in de winter periode voor; Huis Bartolotti Amsterdam, Het Gemeenlandshuis Amsterdam en Buitenplaats Beeckestijn Velsen-zuid!

Opzoek naar een unieke locatie voor jullie winter event?! Wij hebben dé exclusieve oplossing voor jullie gezelschap! Een prachtig walking dinner, feest of sit down diner in Buitenplaats Beeckestijn; een klassiek en chique diner aan de Herengracht in één van de mooiste panden van Amsterdam Huis Bartolotti, of een uniek en exclusief event aan de prachtige Diemerzeedijk in het Gemeenlandshuis!

Uniek en alles in een; locatie, catering, organisatie wij regelen alles voor jullie event!

Benieuwd naar onze speciale kerstarrangementen op locatie, of een offerte op maat?

Vrijblijvend voorstel? Neem contact met ons op

Jullie unieke kerst event al vanaf €99,95 all-in (inc. locatie) per persoon ex. btw!

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten