Bakenesserkerk

Haarlem
Vergaderen, Trouwen
10-100

In januari 2010 startte de restauratie van de Bakenesserkerk onder leiding van Stadsherstel. Na een jaar restaureren is het kerkgebouw herbestemd tot kantoor, maar ook als expositieruimte voor kleine, tijdelijke exposities met vondsten uit de Haarlemse bodem. In de Bakenesserkerk is een glazen afscheiding met vitrines gebouwd waardoor men bij binnenkomst het hele gebouw ziet. Het dak is opnieuw geschilderd en voorzien van een gouden bies.

Stadsherstel was opdrachtgever van de restauratie en blijft eigenaar. De gemeente Haarlem huurt het gebouw voor een langdurige periode. Dankzij de herbestemming is dit rijksmonument hersteld. Door middel van de huurinkomsten kan het jaarlijkse onderhoud weer worden uitgevoerd. De kerk is een geschikte locatie voor lezingen, symposia, diners, recepties en huwelijksvoltrekkingen.

 

Voor meer informatie over de Bakenesserkerk klik hier.

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten