Blue Boat Company

Amsterdam
Dineren, Borrelen, Vergaderen, Trouwen
10-80

Stap aan boord en laat u meenemen door de Amsterdamse grachten. Geniet van de prachtige oude grachtenpanden en de talloze bruggen op de luxe rondvaartboten van Blue Boat Company! Er zijn een groot aantal rondvaartboten welke geschikt zijn voor zowel presentaties, lunches, vergaderingen, borrels en diners.

De rondvaartboten van Blue Boat

Blue Boat Company beschikt over verschillende rondvaartboten, waaronder twee boten die op groene stroom varen en hiermee bijdragen aan een schonere stad. Al de boten zijn voorzien van losstaand meubilair, wat het maken van een gewenste opstelling mogelijk maakt. Daarnaast zijn alle rondvaartboten voorzien van een toilet, groot open achterdek en een schuifdak.

Meer locatie inspiratie ? Bekijk onze andere locaties!

Locatie

Vanwege de locatie in het centrum van Amsterdam, bevinden de interessante bezienswaardigheden zich op loopafstand. Een rondvaart kan daardoor perfect gecombineerd worden met het organiseren van een aansluitende activiteit. En wat is er leuker dan de stad te leren kennen vanaf het water!

Van een luxe diner, uitgebreide buffetten, lunches of zelfs een high tea, tot aan staande recepties en bedrijfspresentaties, er is van alles mogelijk aan boord. Als vaste cateraar zijn wij ervaren met werken op een rondvaartboot en helpen graag mee met de organisatie.

Capaciteit

Opstelling Maximale capaciteit
Staande receptie opstelling 80 personen
Maximaal aantal gasten per boot 60 personen
Bloktafel 32 personen

Boeken voor een zakelijk gezelschap of groep? Dat kan via ons eigen bookingkantoor Canal Cruises Booking.

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten