BLUE BOAT COMPANY

Amsterdam
Dineren, Borrelen, Vergaderen, Trouwen
10-80

Stap aan boord en laat u meenemen door de Amsterdamse grachten. Geniet van niet alleen van de prachtige oude grachtenpanden maar ook van de talloze bruggen op de luxe rondvaartboten van Blue Boat Company! Er zijn een groot aantal rondvaartboten welke geschikt zijn voor zowel presentaties, lunches, vergaderingen, borrels en diners.

DE RONDVAARTBOTEN

Blue Boat Company beschikt over verschillende rondvaartboten, waaronder twee boten die op groene stroom varen en hiermee bijdragen aan een schonere stad. Al de boten zijn voorzien van losstaand meubilair, wat het maken van een gewenste opstelling mogelijk maakt. Daarnaast zijn alle rondvaartboten voorzien van een toilet, groot open achterdek en een schuifdak.

Je ziet niet alleen de prachtige grachtengordel van heel dichtbij, het blijft de meest unieke manier om drijvend op het water de stad te ontdekken. Of je nu op bezoek bent, vaker in Amsterdam komt of hier woont: je ziet de stad op een magische manier voorbij trekken vanaf een rondvaartboot.

BLUE BOAT COMPANY

Vanwege de locatie in het centrum van Amsterdam, bevinden de interessante bezienswaardigheden zich op loopafstand. Een rondvaart kan daardoor perfect gecombineerd worden met het organiseren van een aansluitende activiteit. En wat is er leuker dan de stad te leren kennen vanaf het water!

Van een luxe diner, uitgebreide buffetten, lunches of zelfs een high tea! Maar denk ook aan staande recepties en bedrijfspresentaties, er is van alles mogelijk aan boord. Als vaste cateraar zijn wij ervaren met werken op een rondvaartboot en helpen graag mee met de organisatie.

CAPACITEIT

Opstelling Maximale capaciteit
Staande receptie opstelling 80 personen
Maximaal aantal gasten per boot 60 personen
Bloktafel 32 personen

 

Benieuwd op welke locaties wij nog meer evenementen voor jullie kunnen organiseren? Bekijk hier onze andere locaties! 

Boeken voor een zakelijk gezelschap of groep? Dat kan via ons eigen bookingkantoor Canal Cruises Booking.

NH Catering & Events voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten