BUITENPLAATS BEECKESTIJN

Velsen-Zuid
Dineren, Borrelen, Vergaderen, Trouwen
10-150

Buitenplaats Beeckestijn is een in zijn geheel bewaard gebleven grote buitenplaats, die in de 18e eeuw is gesticht aan de duinrand in Kennemerland. In de zestiende eeuw stond op deze plaats een hofstede. Beeckestijn is een 18de-eeuws buitenplaats van grote allure, echter een prachtig voorbeeld van de cultuur van de Hollandse buitenplaats. Het is één van de weinige in zijn geheel bewaard gebleven grote buitens die aan de duinrand in Kennemerland werden gesticht als zomerverblijven van Amsterdamse regenten.

BUITENPLAATS BEECKESTIJN

Het unieke van deze locatie zit ten eerste in de combinatie van de interieurs met de omliggende tuinen en parken. Eenmaal binnen heb je in de marmeren entree en hal een fantastisch doorkijkje naar de fontein. Dineren in het koetshuis of in een van de stijlkamers in het hoofdhuis, een teambuildingsactiviteit in de tuinen en na afloop een verzorgde borrel. Buitenplaats Beeckestijn is het perfecte decor voor jouw zakelijke event. Zowel binnen als buiten.

Ben je op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie of inspirerende plek om samen te zijn met relaties? Dan is deze buitenplaats de perfecte match. De capaciteit van buitenplaats Beeckestijn is voor een presentatie 120 personen, een diner 120 personen, een receptie 150 personen en voor een personeelsfeest ook 150 personen. Vergader in het gracieuze hoofdhuis, feest tot in de late uurtjes in het zuidelijke koetshuis. Of wandel door de historische Franse en Engelse landschapstuin.

In Buitenplaats Beeckestijn vind je talloze mogelijkheden om jouw evenement tot een onvergetelijke dag te maken. Geef elkaar het ja-woord in de weelderige tuin of in een van de smaakvolle stijlkamers van het hoofdhuis. Dat levert niet alleen prachtplaatjes op, maar ook waardevolle herinneringen. Buitenplaats Beeckestijn is een unieke trouwlocatie in Noord-Holland. De omgeving is zo romantisch en de mogelijkheden, zowel binnen als buiten, zijn enorm verschillend. Op zoek naar een trouwlocatie buiten, of gewoon een bijzondere trouwplek voor dé dag van je leven? Buitenplaats Beeckestijn maakt je verwachtingen waar.

BEREIKBAARHEID

Het landgoed is goed bereikbaar, zowel per auto als het openbaar vervoer. Daarnaast bevindt zich dichtbij het koetshuis een zowel grote, als gratis parkeerterrein.
Reis je met het openbaar vervoer? Buslijn 74 stopt voor de deur, halte Rijksweg. Buslijn 74 rijdt via NS-station Beverwijk. Vanaf buslijn 382 halte Parkweg is het slechts 5 minuten lopen.

CAPACITEIT

Deze locatie heeft verschillende beschikbare ruimtes, waaronder het zuidelijk koetshuis en het hoofdhuis. Het hoofdhuis bestaat uit zowel de groene salon als de eetkamer en de vergaderzaal op de 1e verdieping. De capaciteit van de locatie volgt hieronder:

Diner 100 gasten
Diner hoofdhuis 30 gasten
Concert 100 gasten
Receptie 150 gasten
Trouwen 100 gasten

 

Meer locatie inspiratie? Bekijk hier onze andere locaties!

NH Catering & Events voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten