Buitenplaats Beeckestijn

Velsen-Zuid
Trouwen
10-300

Buitenplaats Beeckestijn is een in zijn geheel bewaard gebleven grote buitenplaats, die in de 18e eeuw is gesticht aan de duinrand in Kennemerland. In de zestiende eeuw stond op deze plaats een hofstede.

Hieronder volgt een overzicht van de indeling. De ingang bevindt zich aan de achterzijde (zuidzijde) van het koetshuis. Er is een entree, ruime hal met plavuizen vloer en trapopgang. De eerste verdieping heeft een gang/overloop, drie kantoorruimtes met goed lichtinval en via een kleine trap bereikbare ruime zaal (123 m2) met een drietal dakkapellen en een groot raam in de kopgevel. Ook is er een pantry en moderne toiletgroep.

 

Locatie

Het landgoed is goed bereikbaar, zowel per auto als het openbaar vervoer. Dichtbij het koetshuis bevindt zich een groot (gratis) parkeerterrein.

 

Voor meer informatie over Buitenplaats Beeckestijn klik hier.

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten