Concertgebouw Amsterdam

Amsterdam
Vergaderen, Feesten
30-2300

Het Koninklijk Concertgebouw, in het museumkwartier van Amsterdam, en daarmee wereldberoemd om zijn akoestiek en muzikale programmering van hoog niveau. Een stijlvolle, verrassende locatie met veel grootsheid voor onder andere de meest uiteenlopende zakelijke evenementen. Het Concertgebouw Amsterdam heeft alles in huis om uw evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken voor niet alleen een diner maar ook voor een congres, bedrijfsfeest of productpresentatie.

De 5 zalen en omringende foyers variëren in capaciteit en hebben elk een eigen karakter, van stijlvol klassiek tot strak modern, ook zijn er maximaal 9 break-out rooms voor break-out sessies. De ruimtes zijn zowel afzonderlijk als gecombineerd te gebruiken en bieden plaats aan ontvangsten van 30 tot 3000 personen. Alle zalen beschikken over licht- en geluidsfaciliteiten en ook over draadloos internet.

De vaste podia in de grote en kleine zaal kunnen worden gebruikt voor entertainment tijdens uw congres of diner, maar u kunt natuurlijk ook met uw gezelschap dineren op het podium om de avond extra bijzonder te maken.

Locatie

Deze prachtige locatie bevindt zich op het museumplein en is makkelijk te bereiken met de auto. Tegenover het gebouw bevindt zich de Q-park garage Museumplein waar bovendien uw gasten met korting kunnen parkeren. Ook is het Concertgebouw Amsterdam uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

Capaciteit

Het Concertgebouw heeft vier concertzalen namelijk de Grote Zaal, de Kleine Zaal, de Spiegelzaal en de Koorzaal. Hieronder volgt een overzicht van de mogelijkheden van het Concertgebouw in Amsterdam.

  Congres Diner Receptie Feest
De Grote Zaal 1.974 gasten 550 gasten 1.000 gasten 2.300 gasten
De Kleine Zaal 400 gasten 140 gasten 400 gasten 400 gasten
De Spiegelzaal 225 gasten 140 gasten 250 gasten 250 gasten
De Koorzaal 150 gasten 100 gasten 150 gasten 150 gasten

 

Voor meer informatie over het Concertgebouw in Amsterdam klik hier.

 

Meer locatie inspiratie ? Bekijk onze andere locaties!

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten