CONCERTGEBOUW AMSTERDAM

Amsterdam
Dineren, Borrelen, Vergaderen, Trouwen, Feesten
30-2300

Het Koninklijk Concertgebouw, in het museumkwartier van Amsterdam, en daarmee wereldberoemd om zijn akoestiek en muzikale programmering van hoog niveau. Een stijlvolle, verrassende locatie met veel grootsheid voor onder andere de meest uiteenlopende zakelijke evenementen. Het Concertgebouw Amsterdam heeft alles in huis om uw evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken voor niet alleen een diner maar ook voor een congres, bedrijfsfeest of productpresentatie.

Het Concertgebouw Amsterdam is gelegen op een toplocatie aan het sfeervolle Museumplein. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het Concertgebouw is dus de perfecte plek om uw evenement te organiseren. Samen met u verzorgen wij graag een onvergetelijke ochtend, middag of avond, waarbij het uw gasten aan niets ontbreekt. De historische zalen en foyers van Het Concertgebouw bieden een prachtig decor voor uw feest, diner of receptie. Deze locatie heeft de volgende zalen; de Grote Zaal, de Kleine Zaal, de Spiegelzaal, de Koorzaal en de Museumfoyer. Alle zalen zijn multifunctioneel. Dit houdt in dat er vaste voorzieningen aanwezig zijn, maar naar wens kunnen worden aangevuld. Ook is in alle zalen draadloos internet beschikbaar.

DE ZALEN VAN HET CONCERTGEBOUW AMSTERDAM

De Grote Zaal is niet alleen groots en indrukwekkend maar heeft ook een capaciteit van 1950 personen. Deze beroemde zaal is een van de beste concertzalen ter wereld, door haar uitzonderlijke akoestiek en bijzondere sfeer. Deze zaal schikt zich uitermate goed voor bijvoorbeeld een concert, congres, receptie, feest of diner.

De Kleine Zaal heeft een intieme sfeer met een capaciteit van 430 personen. Door de prachtige akoestiek is dit een kamer voor liefhebbers van kamermuziek. Deze zaal is daarnaast te gebruiken voor een concert, congres, receptie, feest en diner (80 personen).

De Spiegelzaal heeft niet alleen vele spiegels, kristallen kroonluchters en zuilen maar ook een ongekend feestelijke allure. Ideaal geschikt voor een bijvoorbeeld een intiem diner of een feestelijke gelegenheid. De capaciteit van deze zaal is 350 personen.

De Koorzaal is de verborgen parel van het Concertgebouw. Deze zaal dankt haar naam aan de originele bestemming als repetitieruimte voor koren, maar tegenwoordig voor intieme gelegenheden. Deze zaal heeft een capaciteit van 150 personen.

Ten slotte de Museumfoyer. De foyer is een prachtige lichte ruimte gelegen op de eerste etage, met een prachtig uitzicht op het Museumplein. De foyer heeft een capaciteit van 75 personen.

LOCATIE

Deze prachtige locatie bevindt zich op het museumplein en is makkelijk te bereiken met de auto. Tegenover het gebouw bevindt zich de Q-park garage Museumplein waar bovendien uw gasten met korting kunnen parkeren. Ook is het Concertgebouw Amsterdam uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

CAPACITEIT

Het Concertgebouw heeft vier concertzalen namelijk de Grote Zaal, de Kleine Zaal, de Spiegelzaal en de Koorzaal. Hieronder volgt een overzicht van de mogelijkheden van het Concertgebouw in Amsterdam.

  Congres Diner Receptie Feest
De Grote Zaal 1.974 gasten 550 gasten 1.000 gasten 2.300 gasten
De Kleine Zaal 400 gasten 140 gasten 400 gasten 400 gasten
De Spiegelzaal 225 gasten 140 gasten 250 gasten 250 gasten
De Koorzaal 150 gasten 100 gasten 150 gasten 150 gasten

 

Benieuwd op welke locaties wij nog meer evenementen voor jullie kunnen organiseren? Bekijk hier onze andere locaties!

NH Catering & Events voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten