Concertgebouw Amsterdam

Amsterdam
Vergaderen, Feesten
30-3000

Het Koninklijk Concertgebouw, in het museumkwartier van Amsterdam, en wereldberoemd om zijn akoestiek en muzikale programmering van hoog niveau. Een stijlvolle, verrassende locatie met veel grootsheid voor de meest uiteenlopende zakelijke evenementen. Het Concertgebouw Amsterdam heeft alles in huis om uw evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken. Of het nu een diner, congres, bedrijfsfeest of productpresentatie is.

De 5 zalen en omringende foyers variƫren in capaciteit en hebben elk een eigen karakter, van stijlvol klassiek tot strak modern. De ruimtes zijn zowel afzonderlijk als gecombineerd te gebruiken en bieden plaats aan ontvangsten van 30 tot 3000 personen. Alle zalen beschikken over licht- en geluidsfaciliteiten en draadloos internet.

De vaste podia in de grote en kleine zaal kunnen worden gebruikt voor entertainment tijdens uw congres of diner, maar u kunt natuurlijk ook met uw gezelschap dineren op het podium om de avond extra bijzonder te maken.

Tegenover het gebouw bevindt zich de Q-park garage Museumplein waar uw gasten met korting kunnen parkeren. Ook is het Concertgebouw Amsterdam uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten