De Bazel

Amsterdam
Vergaderen
5-350

Conferentiecentrum De Bazel biedt u de keuze uit 10 zalen en twee ontvangstruimten. In de eerste plaats maken de klassieke uitstraling, de oude grandeur en de wonderlijk serene rust midden in het kloppend hart van Amsterdam. Het is een ideale locatie voor uw vergaderingen, recepties, congressen en diner. Ten tweede zijn deze ruimten flexibel in hun capaciteit en bieden een variatie aan sfeer en uitstraling.

Zalen

De tweede verdieping biedt naast de verrassende Italiaanse Zaal tevens drie break-out zalen en het Bodeplein, een ideale locatie voor borrels en recepties. De derde verdieping, voorheen de ontvangst- en vergaderzalen van de raad van bestuur, is met 5 zalen en ontvangst lobby, geschikt voor intieme vergaderingen, evenals diners, congressen en recepties. Via grote schuifdeuren kunnen twee aangrenzende zalen toegevoegd worden aan de Koningszaal.

Locatie

Deze locatie ligt midden in het kloppend hart van Amsterdam. Hierdoor is deze locatie uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, maar ook met de auto.

Capaciteit

Diner 100-350 gasten
Congres 200 gasten
Receptie 350-500 gasten

 

Voor meer informatie over de Bazel klik hier.

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten