DE BAZEL

Amsterdam
Dineren, Borrelen, Vergaderen, Trouwen
5-500

Conferentiecentrum De Bazel biedt u de keuze uit 10 zalen en twee ontvangstruimten. In de eerste plaats maken de klassieke uitstraling, de oude grandeur en de wonderlijk serene rust midden in het kloppend hart van Amsterdam. Het is een ideale locatie voor uw vergaderingen, recepties, congressen en diner. Ten tweede zijn deze ruimten flexibel in hun capaciteit en bieden een variatie aan sfeer en uitstraling.

ZALEN

De Centrale Hal op de begane grond biedt ruimte voor zowel diners als recepties. De tweede verdieping biedt naast een verrassende Italiaanse Zaal tevens drie break-out zalen en het Bodeplein, een ideale locatie voor borrels en recepties. De derde verdieping, voorheen de ontvangst- en vergaderzalen van de raad van bestuur, is met 5 zalen en ontvangst lobby, geschikt voor intieme vergaderingen, evenals diners, congressen en recepties. Via grote schuifdeuren kunnen twee aangrenzende zalen toegevoegd worden aan de Koningszaal.

De Bazel is daarnaast ook een perfecte locatie voor jullie huwelijksdag. Uw huwelijksdag is een dag om nooit te vergeten. De Bazel biedt de perfecte setting met haar historische klassieke sfeer en geheel eigen ambiance voor deze onvergetelijke dag! De Bazel is door de gemeente Amsterdam aangewezen als exclusieve trouwlocatie in Amsterdam.

DE BAZEL

Deze locatie ligt midden in het kloppend hart van Amsterdam. Hierdoor is deze locatie uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, maar ook met de auto.

Opstelling Maximale capaciteit
Diner 100-350 gasten
Congres 200 gasten
Receptie 350-500 gasten

 

Benieuwd op welke locaties wij nog meer evenementen voor jullie kunnen organiseren? Bekijk hier onze andere locaties! 

NH Catering & Events voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten