KERK DE DUIF

Amsterdam
Dineren, Borrelen, Vergaderen, Trouwen, Feesten
40-540

Te midden van de statige woningen is Kerk de Duif al met al een verborgen parel aan de Prinsengracht. Wie namelijk goed kijkt ontdekt een bijzonder geslaagd neoclassicistisch bouwwerk. Ook verbergt het bescheiden uiterlijk een verrassend groots interieur.

Kerk de Duif ligt tegenover het Amstelveld. Tussen de statige woningen zit een bescheiden uiterlijk met een verrassends groot interieur. Als je eenmaal binnen bent word je enthousiast gemaakt door de prachtige omgeving van deze geweldige eventlocatie.

Bekende bedrijven kiezen voor dit rijksmonument om haar prachtige uitstraling. Onder verliefde stellen is De Duif een gewilde trouwlocatie. De monumentale omgeving laat concerten groots en toch intiem tot hun recht komen. Kortom, een veelzijdige locatie die dagelijks kan worden geboekt voor lezingen, bijeenkomsten, diners, huwelijken, concerten en recepties. De capaciteit voor een receptie is 540 personen, voor een concert ook 540 personen en een diner 250 personen. Vanzelfsprekend is de kerk voorzien van alle moderne faciliteiten die als voorwaarde dienen om uw evenement succesvol te maken, zoals vernieuwde en duurzame verwarming uitstekende audiovisuele middelen. Door een beweegbaar akoestisch plafond is het gebouw uiteraard geschikt voor lezingen, concerten en recitals. Door de zwevende houten vloer is kerk de duif ook zeer geschikt voor dansvoorstellingen. Er is ook een complete ruimte, diverse sub ruimtes en break out rooms beschikbaar voor congressen en vergaderingen.

Als je bij Kerk de Duif komt trouwen, kan je aan komen in een romantische boot. Dat word toch een dag om nooit te vergeten!

KERK DE DUIF

Deze locatie ligt midden in het hart van Amsterdam aan de prinsengracht. Hierdoor is de locatie uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, maar ook met de auto.

CAPACITEIT

De Duif beschikt over vier verschillende zalen. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden per zaal.

Opstelling Maximale capaciteit
Receptie 540 gasten
Concert 450 gasten
Diner 250 gasten

 

Benieuwd op welke locaties wij nog meer evenementen voor jullie kunnen organiseren? Bekijk hier onze andere locaties!

NH Catering & Events voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten