Kerk de Duif

Amsterdam
Vergaderen, Trouwen, Feesten
40-500

Te midden van de statige woningen is kerk de Duif een verborgen parel aan de Prinsengracht. Wie goed kijkt ontdekt een bijzonder geslaagd neoclassicistisch bouwwerk. Het bescheiden uiterlijk verbergt een verrassend groots interieur.

De Duif kan dagelijks worden gehuurd voor bijvoorbeeld lezingen, symposia, diners, recepties en feesten. Voor zakelijke gebruikers is het een prestigieuze locatie om hun bedrijf te presenteren. Daarnaast is de Duif ook zeer geschikt als trouwlocatie.

Wij hebben in de Duif verschillende en zeer uiteenlopende bijeenkomsten mogen organiseren. Van meerdere huwelijksceremonies met aansluitende receptie tot aan een uitgebreid en luxe gala diner, of een feestelijke diploma uitreiking voor een Amsterdamse universiteit.

Culinaire invulling

Op culinair gebied kunnen wij samen met u de perfecte invulling aan uw dag geven. Denk daarbij aan borrelhapjes, een buffet, een lunch of diner. Uiteraard verzorgen wij ook de dranken en kunnen wij daarnaast ook de volledige aankleding verzorgen. Alles bij elkaar zorgt het voor een ervaring welke uw gasten niet snel zullen vergeten.

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten