Kerk de Duif

Amsterdam
Dineren, Borrelen, Vergaderen, Trouwen, Feesten
40-540

Te midden van de statige woningen is kerk de Duif al met al een verborgen parel aan de Prinsengracht. Wie namelijk goed kijkt ontdekt een bijzonder geslaagd neoclassicistisch bouwwerk. Ook verbergt het bescheiden uiterlijk een verrassend groots interieur.

De Duif biedt een prachtige entourage voor onder andere lezingen, symposia, diners en recepties maar ook voor feesten. Het gebouw heeft een geweldig beweegbaar akoestiek plafond en is daarom geschikt voor vele doeleinden. Daarnaast is de ruimte door de zevende houten vloer zeer geschikt voor dansvoorstellingen. Ook is de Duif een prachtige trouwlocatie.

In de kerk zijn veel verschillende en zeer uiteenlopende bijeenkomsten georganiseerd. Van niet alleen meerdere huwelijksceremonies met aansluitende receptie maar ook een uitgebreid en luxe gala diner, of een feestelijke diploma uitreiking voor een Amsterdamse universiteit. In kerk De Duif is alles mogelijk.

Locatie

Deze locatie ligt midden in het hart van Amsterdam aan de prinsengracht. Hierdoor is de locatie uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, maar ook met de auto.

Capaciteit

De Duif beschikt over vier verschillende zalen. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden per zaal.

Opstelling Maximale capaciteit
Receptie 540 gasten
Concert 450 gasten
Diner 250 gasten

 

Voor meer informatie over kerk De Duif klik hier.

 

Meer locatie inspiratie ? Bekijk onze andere locaties!

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten