DE HOLLANDSCHE MANAGE

Amsterdam
Dineren, Borrelen, Vergaderen, Trouwen, Feesten
10-700

De Hollandsche Manege is in 1882 gebouwd, op initiatief van een groep Amsterdammers. In 2019 en 2020 is de Hollandsche Manege geheel verbouwd en aangepast om naast een manege ook als evenementenlocatie in te zetten. Deze locatie is gevestigd in een mooi pand in het hartje van Amsterdam. De Hollandsche Manege is een locatie omgeven door stallen. Daarnaast ook door een adembenemend trappenhuis, een prachtige foyer en drie unieke balkons rondom. Sfeer, historie en een bijzondere omgeving komen hier samen met de allernieuwste voorzieningen qua licht, geluid en internet. Deze locatie heeft twee prachtige zalen; De foyer en de Historische rijbaan.

DE HOLLANDSCHE MANAGER

DE FOYER

De foyer is unieke ruimte vol authentieke elementen en is geschikt voor zowel bijeenkomsten als feesten. De foyer ook als extra ruimte beschikbaar tijdens grote evenementen in combinatie met de rijbaan. Door de verbouwing is de foyer een ruimte met aandacht voor details en liefde voor de hippische omgeving. De locatie heeft gerestaureerde ornamenten aan het plafond en de wanden. Samen met de warme houten vloer, de prachtige bar en de hoge statige deuren maakt het deze locatie een sfeervolle plek. Bovendien grenst de foyer aan een ruim balkon met zicht over de historische rijbaan. De capaciteit voor een receptie is maximaal 125 gasten, maar het aansluitende balkon geeft  nog eens extra ruimte voor 40 gasten. Een echte unieke ervaring? In de foyer kun je met maximaal 80 gasten genieten van een culinair diner.

HISTORISCHE RIJBAAN

De historische rijbaan heeft als pronkstukken de 3 balkons en de unieke ijzeren boogconstructie van het dak. Een mooier decor voor een evenement is haast niet denkbaar! Deze ruimte is uitermate geschikt als evenementenlocatie. Het zand dekken we bijvoorbeeld af met een houten ondergrond. Hierdoor ontstaat er een grote ruimte die we naar u wensen kunnen inrichten. In de Hollandsche manege kunnen we een tal van evenementen organiseren. Denk bijvoorbeeld aan beurzen, congressen, feesten, recepties, presentaties en prijsuitreikingen. De capaciteit van de rijbaan is maximaal 700 gasten.

 

De totale locatie biedt ruimte aan voor ongeveer 1250 gasten. Denk bijvoorbeeld aan een knallende feestavond vol entertainment en optredens of een privé concert van een bekend artiest. Alles is te realiseren  bij de Hollandsche Manege. Alle zalen zijn apart én in combinatie inzetbaar. Wij organiseren wij een evenement om nooit te vergeten ja, dat kan zonder overlast voor de paarden, want ook daar is aan gedacht!

 

Benieuwd op welke locaties wij nog meer evenementen voor jullie kunnen organiseren? Bekijk hier onze andere locaties!

NH Catering & Events voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten