De Hollandsche Manege

Amsterdam
Dineren, Borrelen, Vergaderen, Trouwen, Feesten
10-700

De Hollandsche Manege is de oudste rijschool in Nederland. Dit jaar bestaat de manege 135 jaar maar toch gaat de geschiedenis terug tot maar liefst 1744. Echter, dit oude en prachtige pand herbergt een modern veelzijdig manege bedrijf waar iedereen van harte welkom is.

Zalen van De Hollandsche Manege

De foyer

De historische foyer is een unieke ruimte vol met authentieke elementen, sfeer en warmte. Deze ruimte is 90 vierkante meter en is geschikt tot ongeveer 125 gasten. Het aansluitende balkon van 40 vierkante meter met inzicht op de prachtige rijhal geeft nog eens extra ruimte voor 40 gasten. In de foyer kan er met maximaal 80 gasten gedineerd worden.

De historische rijbaan

In het monumentale pand van De Hollandsche Manege ligt de historische rijbaan, waarbij de 3 fraaie balkons en de unieke gietijzeren boogconstructie van het dak bijzondere pronkstukken zijn. De historische rijbaan met een afmeting van 36 x 18 meter biedt ruimte aan maximaal 700 gasten. De totale locatie biedt ruimte aan ongeveer 1250 gasten.

De wintertuin

Daarnaast heeft deze locatie ook nog een prachtige wintertuin met grote hoogte, glazen plafond en historische ornamenten. De wintertuin ademt sfeer, historie en warmte uit. De wintertuin is 27 meter lang en 5 meter breed. Deze tuin is geschikt tot ongeveer 125 gasten in receptieopstelling en er kan met maximaal 100 gasten gedineerd worden. Daarnaast is de ruimte ook zeer geschikt voor modeshows.

Locatie

De Hollandsche Manege is gevestigd in een prachtig monumentaal pand, hartje Amsterdam.

Voor meer informatie over De Hollandsche Manege klik hier.

Meer locatie inspiratie ? Bekijk onze andere locaties!

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten