De Hollandsche Manege

Amsterdam
Trouwen, Feesten
10-700

De Hollandsche Manege is de oudste rijschool in Nederland. Dit jaar bestaat de manege 135 jaar maar toch gaat de geschiedenis terug tot maar liefst 1744. Echter, dit oude en prachtige pand herbergt een modern veelzijdig manege bedrijf waar iedereen van harte welkom is.

Zalen van De Hollandsche Manege

De foyer

Deze ruimte is 90 vierkante meter en is geschikt voor groepen tot ongeveer 140 man. Het aansluitende balkon van 40 vierkante meter met inzicht op de prachtige rijhal heeft nog eens extra ruimte voor 400 man. In de foyer kan er met maximaal 80 man gedineerd worden.

De historische rijbaan

De historische rijbaan met een afmeting van 36×18 meter biedt ruimte aan maximaal 700 gasten.

De toegangspoort

De poort is 30 meter lang en 5 meter breed. Deze fraaie ruimte is speciaal geschikt voor besloten evenementen, zoals persconferenties en familiefeesten. Daarnaast is de ruimte ook zeer geschikt voor modeshows.

 

Voor meer informatie over De Hollandsche Manege klik hier.

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten