De Koning Party & Events

Amsterdam
Vergaderen, Trouwen, Feesten
30-1000

De Koning Party & Events biedt u de mogelijkheid om uw gasten te ontvangen in voelbare luxe met een Koninklijke ambiance. De multifunctionele zalen bieden talloze mogelijkheden voor indrukwekkende zakelijke en particuliere evenementen.

De 2 zalen van de Koning Party & Events zijn geschikt voor zowel kleine als grote feesten en evenementen. Daarnaast zijn alle voorzieningen aanwezig voor professionele presentaties en congressen. De uitstraling en inrichting zijn van hoge kwaliteit en creƫren een koninklijke ambiance. De exclusieve Alexander Ballroom is een sfeervolle zaal die zich uitstekend leent voor een diner, feest of receptie.

Tevens zijn alle zalen voorzien van de modernste voorzieningen op het gebied van audio en video.

De Koning Party & Events is gevestigd binnen de ring A10 van Amsterdam, tussen het centrum van de stad en de belangrijkste zakendistricten aan de westzijde.

 

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten