De Koning Party & Events

Amsterdam
Dineren, Borrelen, Vergaderen, Trouwen, Feesten
30-1000

De Koning Party & Events biedt u de mogelijkheid om uw gasten te ontvangen door middel van voelbare luxe met een Koninklijke ambiance. De multifunctionele zalen bieden in het bijzonder talloze mogelijkheden voor indrukwekkende zakelijke en particuliere evenementen.

De uitstraling en inrichting zijn van hoge kwaliteit en creëren bovendien een koninklijke ambiance. De exclusieve Alexander Ballroom is een sfeervolle zaal die zich uitstekend leent voor zowel een diner als een feest of receptie.

Locatie

Deze locatie is gevestigd binnen de ring A10 van Amsterdam, niet alleen in het centrum van de stad maar ook langs de belangrijkste zakendistricten aan de westzijde. De Koning Party & Events beschikt over eigen gratis parkeergelegenheid. Daarnaast is er ruim voldoende parkeergelegenheid aan de openbare weg. Dit is betaald parkeren van maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 19:00 uur. Het parkeertarief is hier € 0.10 per uur (voor de eerste 3 uren). Na 19:00 uur en op zaterdag en zondag is het gratis parkeren.

Capaciteit

De 2 zalen zijn multifunctioneel en zijn geschikt voor zowel kleine als grote feesten en evenementen. Tevens zijn alle zalen voorzien van de modernste voorzieningen op het gebied van audio en video. Hieronder volgt een overzicht van de mogelijkheden.

  Diner Theater Receptie Feest
Royal Ballroom 500 500 600 900
Alexia Zaal 60 80 100 120

 

Voor meer informatie over De Koning Party & Events klik hier.

 

Bekijk ook onze andere locaties!

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten