Gebouw 66 Willemsoord

Den Helder
Vergaderen, Feesten
5-2504

Het unieke complex Willemsoord, wat vroeger de scheeps- en onderhoudswerf voor de Koninklijke Marine was, is nu een prachtig monumentaal deel van Den Helder dat dit gaandeweg verder ontwikkelt tot open stadsdeel. De restauratie van Willemsoord heeft een groot aantal jaren in beslag genomen met als resultaat; een schitterend cultureel erfgoed.

Dit evenemententerrein is nu een uniek terrein met volop verschillende mogelijkheden. Deze locatie is zeer geschikt voor grote feesten, beurzen, congressen, bedrijfsfeesten en productpresentaties. Naast grote feesten kan Noord-Holland Catering ook uw diner verzorgen in deze unieke industriƫle locatie. Juist een locatie als deze met een hoge capaciteit, uitstekende parkeergelegenheid en een zeer goede prijs is uniek in zijn soort.

Meer dan catering

Wij verzorgen op deze locatie meer dan alleen catering. Want onze afdeling Noord-Holland Events organiseert hier uitdagende, inspirerende en prikkelende evenementen welke uw gasten zich nog lang zullen herinneren.

Ligt Den Helder voor u niet naast de deur? Wij regelen voor u tegen scherpe tarieven een touringcar voor een uitstekende verbinding.

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten