Gemeenlandshuis

Amsterdam
Vergaderen, Trouwen
20-100

Een prachtige buitenlocatie binnen de ring van Amsterdam! Een statig pand, omringd door water. Het Gemeenlandshuis heeft een grote hal met prachtig stucwerk. Een monumentaal trappenhuis en twee zalen met grote schouwen en uitzicht op de tuin en de omgeving.

In 1727 verrees dit statige pand, dat met zijn voorname gevel, symmetrische tuinaanleg en twee koetshuizen veel weg heeft van een buitenplaats. Het Gemeenlandshuis was tweeĂ«nhalve eeuw het onderkomen van het ‘Hoogheemraadschap van den Zeeburg en Diemerdijk’. Dit waterschap of hoogheemraadschap beheerde de dijk van de Zuiderzee tussen Amsterdam en Muiden. In het Gemeenlandshuis werd vergaderd, gelogeerd en grond verpacht. Het houtsnijwerk rond de schouwen in de vergaderzalen toont nog steeds de namen en wapenborden van de vele dijkgraven, hoogheemraden en bestuursleden.

In 2014 is een grootschalige restauratie uitgevoerd en de bel-etage aangemerkt als trouwlocatie. Daarnaast is het Gemeenlandshuis uitermate geschikt voor een intieme vergadering, een prachtig feest of een culturele invulling van de dag.

Op deze bijzondere locatie hebben wij onder andere een huwelijksceremonie met receptie georganiseerd. En een kleine vergadering, en ook een prachtig VIP diner neergezet.

 

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten