GROTE KERK ALKMAAR

Alkmaar
Dineren, Trouwen, Feesten
10-800

De Grote Kerk Alkmaar is een historische locatie. Bovendien is in 1996 de in- en exterieurrestauratie van de kerk voltooid. Met behoud van het historische karakter zijn er moderne voorzieningen aangebracht. Hierdoor is de kerk geschikt voor multifunctioneel gebruik.

Het gehele gebouw is voorzien van verwarming en een complete infrastructuur voor zowel elektra als voor geluid en verlichting. De openbare ruimte van het gebouw zijn volledig aangepast. Bovendien is deze locatie ook toegankelijk gemaakt voor minder validen.

Daarnaast maken de beschikbare vlakke vloer van circa 2.500 m2 en de uitstekende voorzieningen het gebouw onder andere geschikt voor tentoonstellingen, beurzen, congressen, huwelijken, recepties en diners.

DE CULTURELE HUISKAMER VAN ALKMAAR

De van oorsprong katholieke kerk werd in 1573 protestant en heeft sinds 1996 geen religieuze functie meer. Er is een museum in gevestigd over de historie van het gebouw. maar is met een goedgevulde jaarlijkse agenda van foto-exposities, klassieke concerten en andere evenementen tegenwoordig de culturele huiskamer van Alkmaar.

UNIEKE LOCATIE

De grote kerk Alkmaar kerk is door het behouden van de prachtige ruimtes en de moderne en technische voorzieningen nu ook geschikt voor congressen, huwelijk, receptie, diner, lezing of beurs. Ook kunt u er vergaderen in de historische Consistorie, de moderne Herenkamer of de oude Librije met uitzicht op het Cultuurplein.

 

Benieuwd op welke locaties wij nog meer evenementen voor jullie kunnen organiseren? Bekijk hier onze andere locaties!

 

NH Catering & Events voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten