Grote Kerk Alkmaar

Alkmaar
Trouwen, Feesten
10-800

De Grote Kerk Alkmaar is een historische locatie met de voorzieningen van vandaag. Een sfeervolle ambiance voor een congres symposium, tentoonstelling, beurs of een bijzonder feest.

Bovendien is in 1996 de in- en exterieurrestauratie van de Grote Sint Laurenskerk voltooid. Met behoud van het historische karakter zijn er moderne voorzieningen aangebracht om het kerkgebouw geschikt te maken voor multifunctioneel gebruik.

Het gehele gebouw is voorzien van verwarming en een complete infrastructuur voor elektra, geluid en verlichting. De openbare ruimte van de Grote Kerk van Alkmaar zijn volledig aangepast en toegankelijk gemaakt voor minder validen.

Daarnaast maken de beschikbare vlakke vloer van circa 2.500 m2 en de uitstekende voorzieningen het gebouw onder andere geschikt voor tentoonstellingen, beurzen, congressen, huwelijken, recepties en diners.

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten