Grote Kerk Edam

Edam
Trouwen, Feesten
50-650

Aan de rand van het centrum van de mooie kaasstad Edam ligt de historische Grote Kerk Edam. Gewijd aan St. Nicolaas, schutspatroon der schippers een zeelieden, werd in het begin van de 15e eeuw gebouwd als een kruiswerk.

De middeleeuwse entourage, gecombineerd met eigentijdse voorzieningen, maakt het gebouw bijzonder geschikt voor een huwelijk. Deze locatie in Noord-Holland is tevens geschikt voor een aansluitend diner en/of feest. Tijdens uw evenement zorgt Noord-Holland Catering ervoor dat u aan niets zult ontkomen. Bovendien zijn hapjes, drankjes, lunches, en diner (buffet) zijn bij ons in goede handen! Van personeel en entertainment, van bruidstaart tot fotograaf, Noord-Holland Catering is in staat om uw evenement echt bijzonder en onvergetelijk te maken.

 

Voor meer informatie over de Grote Kerk in Edam klik hier.

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten