Grote Kerk Schermerhorn

Schermerhorn
Trouwen, Feesten
50-350

Bij binnenkomst in het pittoreske Schermerhorn rijst de Grote Kerk indrukwekkend op aan het einde van de dorpsstraat. In de 17e eeuw profiteerde het dorp namelijk mee van de welvaart die naar het voormalige Schermereiland stroomde dankzij zowel de haringvisserij als de walvisvaart, een specialiteit van de eilandbewoners.

Midden in het landelijke Noord-Hollandse dorp Schermerhorn staat de al met al sfeervolle Grote Kerk. De kerk is gebouwd in 1636 en daarna compleet gerenoveerd in 2017. Daarmee is het een indrukwekkende mooie locatie en geschikt voor elk soort evenement.

In 1636 is de kerk neergezet in het midden van het dorp. Het gebouw is in een gotische stijl en werd het hart van de gemeenschap. De grote kerk is een gebouw met een rijke historie en een grote cultuurhistorische waarde.

In 2017 werd de Grote Kerk ingrijpend gerenoveerd en gerestaureerd. Door het onder meer verwijderen van de roosters voor de gebrandschilderde ramen en het egaliseren van de vloer kreeg de kerk haar oorspronkelijke glorie weer terug.

 

Voor meer informatie over de Grote Kerk in Schermerhorn klik hier.

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten