Grote Kerk Monnickendam

Monnickendam
Trouwen, Feesten
10-800

Gelegen in het vissersdorp aan het IJsselmeer, zo’n vijftien kilometer boven Amsterdam, ligt deze bijzondere Grote Kerk. De Grote of ook wel de Sint-Nicolaaskerk is de belangrijkste kerk van de stad Monnickendam. De bouw van de kerk begon na 1400, op een plek aan de rand van de stad. In 1644 is de torenspits vernieuwd.

De gotische kerk is recent geheel gerenoveerd. Hierbij is een vloerverwarming aangelegd en tevens andere technologische voorzieningen. De kerk is tevens ook voor feesten als bruiloften een prachtige locatie.

In deze prachtige kerk kan niet alleen het huwelijk worden gesloten maar de verschillende ruimtes zijn ook uitermate geschikt voor een receptie, bedrijfspresentatie, diner, concert of tentoonstelling. De kerk beschikt tevens over een prachtige expositie ruimte die uitermate geschikt is voor een receptie of bijeenkomst voor een kleinere groep.

 

Voor meer informatie over de Grote Kerk Monnickendam klik hier.

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten