Grote Kerk van Ransdorp

Amsterdam
Trouwen, Feesten
30-150

De Grote Kerk van Ransdorp heeft een middeleeuwse oorsprong. De groot uitgevallen toren is een ontwerp van Jan Poyt en dateert uit de vroege zestiende eeuw. Deze toren herinnert aan de bloeiende scheepvaart, handel en bedrijvigheid die het dorp met name in de vijftiende eeuw kende.

De kerk

Bovendien is deze landelijk gelegen kerk is geschikt voor diners, recepties, presentaties, workshops, huwelijksvoltrekkingen en concerten. Daarnaast is het gebouw is uitgerust met alle moderne faciliteiten die voor een geslaagd evenement noodzakelijk zijn. Verder is deze bijzonder en ook sfeervolle kerk alle dagen van de week te huur. En er is ook een ruime parkeergelegenheid op loopafstand net buiten het dorp.

Noord-Holland Catering denkt uiteraard met u mee om optimaal van de aanwezige ruimte gebruik te maken. Van personeel tot aan entertainment. Van vervoer tot de culinaire invulling, Noord-Holland Catering is in staat om uw evenement echt bijzonder en onvergetelijk te maken.

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten