Het Zonnehuis

Amsterdam
Vergaderen, Feesten
50-450

Het gebouw opende in 1932 zijn deuren en is onlosmakelijk verbonden aan de historie van Amsterdam Noord. Het Zonnehuis is gebouwd vanuit de filosofie dat een bloeiend verenigingsleven van belang is voor de opvoeding van de arbeidersklasse. Daarom werd het gebouwd voor het gemeenschapsleven van de bewoners van Tuindorp Oostzaan. In 1993 werd deze locatie nipt gered van de sloop. Later, in 2002, kwam het in bezit van Stadsherstel. De prachtige interieurs waren nog grotendeels authentiek, maar casco was het in vervallen staat. Inmiddels is het rijksmonument in zijn volle glorie en brengt het weer allerlei activiteiten bijeen.

Capaciteit

Het maximaal aantal zitplaatsen in de Grote Zaal theateropstelling is 450. Deze 450 zitplaatsen is inclusief de 50 zitplaatsen op het balkon. Het maximaal aantal zitplaatsen in de Blauwe Zaal in theateropstelling is 100.

 

Voor meer informatie over het Zonnehuis klik hier.

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten