HUIS BARNAART

Haarlem
Dineren, Borrelen, Vergaderen, Trouwen
20-80

Zoekt u in het bijzonder voor een dinerlocatie in het centrum van Haarlem? Nodig uw gasten uit in Huis Barnaart, een prachtig herenhuis naar niettemin ontwerp van Abraham van der Hart. U kunt dineren in zowel de Etrurische kamer als de marmerzaal en de dagelijkse eetkamer. De ruimtes zijn namelijk rijk gedecoreerd en uitermate sfeervol.

Opdrachtgever voor dit bovendien prachtige Huis Barnaart was de schatrijke koopman Willem Philip. Het interieur is niet alleen gedecoreerd maar ook ingericht volgens de laatste mode van die tijd. De meest fraaie interieurs zijn bewaard gebleven, waaronder een Marmerzaal, een Gouden Zaal en een Etrurische Kamer. De Gouden Zaal heeft namelijk het eerste interieur in Empire stijl in Nederland.

HUIS BARNAART

Huis Barnaart is gelegen in het centrum van Haarlem. Achter de indrukwekkende voorgevel van dit monumentale pand vindt u een rijk gedecoreerd interieur in Empirestijl.

Bent u opzoek naar een leuke en bijzondere locatie voor bijvoorbeeld een stijlvol diner, een unieke bruiloft, een receptie of een zakelijke bijeenkomst? Nodig uw gasten uit in het monumentale Huis Barnaart. Na een spectaculaire vernieuwing is dit pand in april 2016 geopend als eventlocatie. Via de bordestrap komt u binnen in de hal van de beletage. Via deze met marmer aangeklede hal zijn de vier spectaculaire ontvangst vertrekken van het huis te bereiken: de Erkerzaal, de Etrurische Kamer, de Gouden Zaal en de Dagelijkse Eetkamer.

Achter de indrukwekkende voorgevel ligt een met marmeren beklede hal die je naar de verschillende kamers brengt. In Huis Barnaart stap je binnen in interieurs met niet alleen een bonte mix van contrasterende kleuren maar ook modieuze en exotische elementen. Iedere kamer heeft een unieke uitstraling met karakter. Dat unieke en eigene is perfect door te voeren in jouw event: van onder andere catering tot decoratie en van ingetogen afscheid tot uitbundige bruiloft of inspirerende meeting.

CAPACITEIT

Hieronder volgt een overzicht met de mogelijkheden voor het gebouw.

  Diner Receptie Presentatie
Complete beletage 80 gasten 70 gasten
Marmerzaal 50 gasten 70 gasten 70 gasten
Etrurische kamer 30 gasten 40 gasten 35 gasten
Dagelijkse eetkamer 20 gasten 30 gasten 12 gasten

 

Benieuwd op welke locaties wij nog meer evenementen voor jullie kunnen organiseren? Bekijk hier onze andere locaties!

NH Catering & Events voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten