Huis Bartolotti

Amsterdam
Vergaderen, Trouwen
20-85

Aan de Herengracht in Amsterdam staat het unieke en rijk versierde Huis Bartolotti. De zalen in dit bijzondere grachtenpand zijn onlangs tot in detail gerestaureerd. Een huwelijksceremonie of een vergadering met uitzicht op de gracht. Of juist in alle rust aan de tuinzijde. In Huis Bartolotti kan het allemaal.

Huis Bartolotti is een uniek pand aan de Herengracht. Het huis is omstreeks 1620 gebouwd voor de schatrijke Willem Bartolotti van den Heuvel. Een zeer groot en uitbundig gedecoreerd grachtenpand in Hollandse Renaissance-stijl. Hoogst waarschijnlijk ontworpen door de Amsterdamse stadssteenhouwer Hendrick de Keyser.

Het imposante Huis Bartolotti is onlangs tot in details gerestaureerd. Het pand is nu te boeken als evenementen locatie. De diverse ruimtes in het huis zijn te boeken als locatie om te trouwen of voor zakelijke bijeenkomsten.

In deze veelzijdige locatie hebben wij al verschillende zakelijk georiƫnteerde borrels mogen organiseren. Hier kregen de gasten ook een uitgebreide rondleiding door het pand om hier meer over te weten te komen. Daarnaast hebben wij op deze locatie mooie huwelijksrecepties mogen verzorgen. En hebben wij de gasten en het bruidspaar een onvergetelijke en sprookjesachtige dag gegeven in deze mooie locatie.

 

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten