HUIS HODSHON

Haarlem
Dineren, Borrelen, Trouwen, Feesten
30-150

Aan het Spaarne in Haarlem staat het monumentale neoclassicistische patriciƫrshuis, Huis Hodshon, dat in 1794 namelijk werd gebouwd voor de schatrijke Keetje Hodshon. Daarnaast is het huis een fantastische locatie voor zowel zakelijke ontvangsten als productpresentaties en recepties.

Het hoofdhuis werd ontworpen door de al met al befaamde Amsterdamse architect Abraham van der Hart. In 1903 werd het huis uitgebreid met een bovendien schitterende grote aula in neorenaissance stijl, die uitkijkt over de tuin en het Spaarne. Het interieur van het hoofdhuis wordt door middel van zowel fraai stuc- en schilderwerk als subliem houtsnijwerk gekenmerkt. Het is uniek dat deze vrijwel ongeschonden bewaard zijn gebleven.

HUIS HODSHON

Huis Hodshon is een ideale evenementenlocatie, wil jij een presentatie of een lezing organiseren in de indrukwekkende bibliotheek of een zakelijk succes vieren tijdens een uitgebreid diner met waardevolle relaties? Dan zit je hier goed! Als je op zoek bent naar een bijzondere vergaderruimte of wil je een akoestisch concert organiseren in Haarlem, dan ben je bij Huis Hodshon ook op het juiste adres. Voor welk event je ook gaat: Huis Hodshon opent met alle liefde haar deuren voor jou en je gezelschap. De capaciteit voor een diner en borrel is 120 personen, en voor een presentatie of een receptie 150 personen. Stel je voor, het mooiste huis van het Haarlemse Spaarne dat even van jou is! Niet alleen de bibliotheek, maar ook de bestuurskamer is een mooie locatie voor maximaal 45 gasten. De aula is geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen tot 150 gasten.

CAPACITEIT

Hieronder volgt een overzicht met de maximale capaciteit voor de aula. Al met al is de bibliotheek alleen te huur in overleg en in combinatie met de aula.

Ceremonie 150 gasten
Diner 120 gasten
Borrel 150 gasten

 

Benieuwd op welke locaties wij nog meer evenementen voor jullie kunnen organiseren? Bekijk hier onze andere locaties!

NH Catering & Events voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten