Huis Hodshon

Haarlem
Dineren, Borrelen, Trouwen, Feesten
30-150

Aan het Spaarne in Haarlem staat het monumentale neoclassicistische patriciƫrshuis, Huis Hodshon, dat in 1794 namelijk werd gebouwd voor de schatrijke Keetje Hodshon. Daarnaast is het huis een fantastische locatie voor zowel zakelijke ontvangsten als productpresentaties en recepties.

Het hoofdhuis werd ontworpen door de al met al befaamde Amsterdamse architect Abraham van der Hart. In 1903 werd het huis uitgebreid met een bovendien schitterende grote aula in neorenaissance stijl, die uitkijkt over de tuin en het Spaarne. Het interieur van het hoofdhuis wordt door middel van zowel fraai stuc- en schilderwerk als subliem houtsnijwerk gekenmerkt. Het is uniek dat deze vrijwel ongeschonden bewaard zijn gebleven.

Niet alleen de blauwe kamer, maar ook de bibliotheek en de bestuurskamer zijn mooie locaties voor maximaal 45 gasten. De aula is geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen tot 150 gasten.

Capaciteit

Hieronder volgt een overzicht met de maximale capaciteit voor de aula. Al met al is de bibliotheek alleen te huur in overleg en in combinatie met de aula.

Ceremonie 150 gasten
Diner 120 gasten
Borrel 150 gasten

 

Voor meer informatie over Huis Hodshon klik hier.

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten