Huis van Brienen

Amsterdam
Dineren, Borrelen, Vergaderen, Trouwen
6-49

Een ontvangst tussen bijzondere wandschilderingen en een vooral mooi rivierenlandschap in Huis van Brienen. Aan de ene kant een diner in een prachtige kamer met meubilair uit de 18e eeuw en aan de andere kant een high tea in een sfeervolle tuinkamer met een originele gevulde servieskast. De keuze is aan u!

Deze locatie is niet alleen een prachtig grachtenpand uit de 17e eeuw, maar ligt ook aan de Herengracht in het hart van Amsterdam. Omstreeks 1730 is dit huis verbouwd tot een waar stadspaleisje. Het uitzonderlijke interieur van de ontvangst vertrekken is grotendeels in originele staat bewaard gebleven en dus uiterst zorgvuldig gerestaureerd.

Locatie

Huis van Brienen ligt midden in het centrum van Amsterdam. De locatie goed bereikbaar met het openbaar vervoer, maar ook met de auto. Bij het huis is er alleen geen parkeergelegenheid.

Capaciteit

Dit maakt deze bijzondere locatie in Amsterdam zeer geschikt voor exclusieve bijeenkomsten, zoals vergaderingen, kleine recepties en luxe diners. Hieronder volgt een overzicht van de mogelijkheden in Huis van Brienen.

Zaal Theater Diner Staand
Altijd hele beletage 45 35 49
Voorkamer met eetkamer 20 35 49
Tuinkamer 12 6 20
Zaal 45 20 49

 

Voor meer informatie over Huis van Brienen klik hier.

 

Meer locatie inspiratie ? Bekijk onze andere locaties!

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten