HUIS VAN BRIENEN

Amsterdam
Dineren, Borrelen, Vergaderen, Trouwen
6-49

Een ontvangst tussen aan de ene kant bijzondere wandschilderingen en aan de andere kant een vooral mooi rivierenlandschap in Huis van Brienen. Aan de ene kant een diner in een prachtige kamer met meubilair uit de 18e eeuw en aan de andere kant een high tea in een sfeervolle tuinkamer met een originele gevulde servieskast. De keuze is aan u!

Deze locatie is niet alleen een prachtig grachtenpand uit de 17e eeuw, maar ligt ook aan de Herengracht in het hart van Amsterdam. Omstreeks 1730 is dit huis verbouwd tot een waar stadspaleisje. Het uitzonderlijke interieur van de ontvangst vertrekken is grotendeels in originele staat bewaard gebleven en dus uiterst zorgvuldig gerestaureerd. Welkom in een parel van een prachtige evenementenlocatie. Huis Van Brienen is een pand met een bovendien uniek rijk en goed bewaard 18e-eeuws interieur. Het behoort tot de top 100 van belangrijkste interieurs in Nederland. En eenmaal binnen snap je echter meteen waarom! Van uitbundig versierde plafonds en muren vol goud en kleur tot originele 18de-eeuwse stoelen en smaakvolle lampen. Dit is een pand zoals je ze maar zelden tegenkomt.

Beleef een bijzondere trouwceremonie in de bijvoorbeeld beschilderde zaal, proost op de liefde met vrienden en familie in de voorkamer en geniet van een fantastisch diner in de prachtige eetkamer. De luxe en schittering zorgen samen met het warme en huiselijke voor een geweldige sfeer, met jou en je aanstaande als stralend middelpunt. Van een romantische bruiloft tot een feestelijke receptie of inspirerende vergadering. In Huis Van Brienen komen bijvoorbeeld stijl, huiselijkheid en historie op een onvergetelijke manier samen.

HUIS VAN BRIENEN

Huis van Brienen ligt midden in het centrum van Amsterdam. De locatie goed bereikbaar met het openbaar vervoer, maar ook met de auto. Bij het huis is er alleen geen parkeergelegenheid.

CAPACITEIT

Dit maakt deze bijzondere locatie in Amsterdam zeer geschikt voor exclusieve bijeenkomsten, zoals vergaderingen, kleine recepties en luxe diners. Hieronder volgt een overzicht van de mogelijkheden in Huis van Brienen.

Zaal Theater Diner Staand
Altijd hele beletage 45 35 49
Voorkamer met eetkamer 20 35 49
Tuinkamer 12 6 20
Zaal 45 20 49

 

Benieuwd op welke locaties wij nog meer evenementen voor jullie kunnen organiseren? Bekijk hier onze andere locaties!

NH Catering & Events voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten