Huis van Brienen

Amsterdam
Vergaderen, Trouwen
20-50

Een ontvangst tussen uitzonderlijke wandschilderingen en een paradijselijk rivierenlandschap. Een diner in een prachtige stijlkamer met meubilair uit de 18e eeuw. Of een high tea in een sfeervolle tuinkamer met een originele gevulde servieskast.

Dit is allemaal mogelijk in het huis van Brienen. Een prachtig 17e-eeuws grachtenpand aan de Herengracht in Amsterdam. Omstreeks 1730 is dit huis verbouwd tot een waar stadspaleisje. Het uitzonderlijke interieur van de ontvangst vertrekken is grotendeels in originele staat bewaard gebleven en uiterst zorgvuldig gerestaureerd.

Verschillende evenementen

Dit maakt deze bijzondere locatie in Amsterdam zeer geschikt voor exclusieve bijeenkomsten, zoals vergaderingen, kleine recepties en luxe diners. Noord-Holland Catering kan een perfect aansluitend arrangement samenstellen om uw dag onvergetelijk te maken.

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten