Kerk van Beets

Beets
Vergaderen, Trouwen
10-100

De Kerk van Beets is een kruiskerk, bestaande uit een driezijdig gesloten koor, een dwarsbeuk en een schip. De kerk is gebouwd in ongeveer 1360 en bestaat uit drie kamers geschikt voor diverse gelegenheid. De volledige kerk is in goede staat en de ruimten zorgen voor een aangename en unieke ambiance.

Het dorpje Beets ligt verscholen aan de rand van de Beemster in de gemeente Zeevang. Het dorpskerkje bevat een originele raadzaal en een kerkzaal waar burgerlijk huwelijken kunnen worden gesloten. De gewelven in de kerk zijn feestelijk versierd met motieven van veldbloemen. Ook de raadzaal is met bloemen en de ‘boom des levens’ getooid. De tientallen kaarsen in de oude kroonluchters in de kerkzaal zorgen voor een romantische sfeer.

Het gebouw bestaat uit een aantal locaties waar uw evenement plaats kan vinden. De zalen zijn: de oude Raadzaal, het Schip en de Consistorie.

Locatie

Deze locatie is gevestigd in Beets, gelegen onder de stad Hoorn. De binnenstad van Amsterdam is 40 minuten rijden.

 

Voor meer informatie over de Kerk van Beets klik hier.

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten