KERK VAN BEETS

Beets
Vergaderen, Trouwen
10-100

De Kerk van Beets is een kruiskerk. Bestaande uit een niet alleen driezijdig gesloten koor, maar ook een dwarsbeuk en een schip. De kerk is gebouwd in ongeveer 1360. Het bestaat uit drie kamers geschikt voor diverse gelegenheid. De volledige kerk is in goede staat en de ruimten zorgen voor een aangename en unieke ambiance.

Het dorpje Beets ligt verscholen aan de rand van de Beemster in de gemeente Zeevang. Het dorpskerkje bevat een originele raadzaal en een kerkzaal. In deze zalen kunnen burgerlijk huwelijken gesloten worden. De gewelven in de kerk zijn bijvoorbeeld feestelijk versierd met motieven van veldbloemen. Ook de raadzaal is met bloemen en de ‘boom des levens’ getooid. De tientallen kaarsen in de oude kroonluchters in de kerkzaal zorgen voor een romantische sfeer.

Het gebouw bestaat uit een aantal locaties waar uw evenement plaats kan vinden. De zalen zijn: de oude Raadzaal, het Schip en de Consistorie.

HET SCHIP

Het Schip is een prachtige ruimte die snel omgetoverd kan worden tot een concertruimte. Of denk bijvoorbeeld aan een jubileum- of een zakelijke ruimte. Het schip heeft een capaciteit van 150 personen, en veel verschillende voorzieningen zoals Vloerverwarming , te dimmen verlichting , geluidsinstallatie voor spraak en muziek, beamer en projectiescherm, verplaatsbaar toneel en professionele (toneel) verlichting, orgel, piano, garderobe, pantry met koelkast en de mogelijkheid om koffie en thee te maken, drie toiletten en een invalide toilet.  Ter verhoging van de bijzondere sfeer in de kerk kunnen  de kaarsen in de kroonluchters aangestoken worden.

DE OUDE RAADZAAL

Een chique, zakelijke en toch intieme ruimte voor vergaderingen, workshops en presentaties. Een ruimte waar u uw klanten, collega’s of familie met recht ‘in stijl’ kunt ontvangen. De oude raadzaal heeft een capaciteit van 50 personen, en veel verschillende voorzieningen zoals een pantry met spoelbak en mogelijkheden voor het zetten van koffie of thee, een geluidsinstallatie voor spraak en muziek, een beamer en projectiescherm, verwarming, garderobe en twee toiletten in de hal.

DE CONSISTORIE

Een eenvoudige maar gezellige ruimte: ‘het oude schooltje’, geschikt voor allerlei bijeenkomsten’, De consistorie heeft een capaciteit van 50 personen, en veel verschillende voorzieningen zoals een Pantry met koelkast, afwasmachine, kookplaten, mogelijkheden om koffie of thee te zetten, te dimmen verlichting, beamer en projectiescherm,  verwarming, garderobe en twee toiletten in de hal.

LOCATIE

Deze locatie is gevestigd in Beets, gelegen onder de stad Hoorn. De binnenstad van Amsterdam is 40 minuten rijden.

 

Benieuwd op welke locaties wij nog meer evenementen voor jullie kunnen organiseren? Bekijk hier onze andere locaties!

NH Catering & Events voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten