Kerkje van Beets

Beets
Trouwen, Feesten
10-150

Het dorpje Beets ligt verscholen aan de rand van de Beemster in de gemeente Zeevang. Het dorpskerkje bevat een originele raadzaal en een kerkzaal waar burgerlijk huwelijken kunnen worden gesloten. De gewelven in de kerk zijn feestelijk versierd met motieven van veldbloemen. Ook de raadzaal is met bloemen en de ‘boom des levens’ getooid. De tientallen kaarsen in de oude kroonluchters in de kerkzaal zorgen voor een romantische sfeer.

Het kerkgebouw heeft een fantastische ambiance voor muziekuitvoeringen, exposities, presentaties en andere evenementen. Het gebouw bestaat uit drie afzonderlijke ruimtes. Het schip van de kerk (de kerkzaal), de oude raadzaal en de consistoriekamer (het voormalige schooltje). De kerkzaal en oude raadzaal zijn beiden officiële trouwlocaties.

Verschillende evenementen

Als u uw vergadering, presentatie of workshop echt cachet wilt geven, dan is bijvoorbeeld de oude raadzaal van de voormalige gemeente Beets ‘the place to be’! In een zeventiende -eeuwse entourage krijgt uw onderwerp duidelijk meer gewicht dan zo maar ergens anders in een zaaltje. Tevens zijn alle zalen ook afzonderlijk van elkaar te huren.

Naast dat de ruimte zeer geschikt is voor presentaties, recepties en huwelijken. Is de ruimte ook passend voor diners. Zo hebben wij hier verschillende mooie diners mogen organiseren, welke goed pasten bij de sfeer en stijl van de kerk.

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten