Kromhouthal Amsterdam

Amsterdam
Dineren, Vergaderen, Feesten
10-2300

Aan de ene kant de stoere stalen constructies uit de tijd dat fabrieksmotoren van Stork en Kromhout draaiden en aan de andere kant een plafond van 15 meter hoog met imposante lichtkoepels. Deze kenmerken maken de ruim 3.500 m2 grote evenementen locatie de Kromhouthal aan het IJ in Amsterdam een unieke multifunctionele locatie voor zowel bedrijfs-, commerciële als culturele evenementen.

Sinds 2009, toen Woningstichting Eigen Haard het terrein kocht met de intentie het hele gebied een impuls te geven, is het karakter van het gebied rond De Kromhouthal veranderd. Het terrein is de Overkant gedoopt en moet dus de nieuwe creatieve hotspot van Amsterdam worden.

Sindsdien heeft ook Amsterdam Noord zich sterk ontwikkeld als bruisend creatief en cultureel centrum van Amsterdam. De Kromhouthal heeft een rol gespeeld in de ontwikkeling van het stadsdeel, want dankzij vele investeringen is de Kromhouthal langzaam maar zeker uitgegroeid tot een begrip in Amsterdam. En zo is de ooit drukke industriële strip langs het IJ langzaam maar zeker uitgegroeid tot de bruisende evenementenstrip die het vandaag is.

Deze grote evenementen locatie aan het IJ beschikt over verschillende ruimtes die kunnen dienen als sub zalen tijdens uw evenement. Naast sub zalen, kunt u ook gebruik maken van de Keuken, Haven en het Binnenplein.

Locatie

De Kromhouthal, de uitvalbasis voor creatief Amsterdam, ligt pal aan het IJ in Amsterdam Noord. De locatie is goed bereikbaar met auto en OV, en is ongeveer een kwartiertje fietsen vanaf het Centraal Station. Daarnaast is deze locatie met de auto enkele minuten verwijderd van de A10 en de IJ-tunnel.

Capaciteit

De kromhouthal (centrale hal) Studio TO2 Break-out Noord Break-out Zuid Dansmakers Theater TO1 Keuken
2.300 gasten 250 gasten 150 gasten 150 gasten 300 gasten 150 gasten

 

Voor meer informatie over de Kromhouthal klik hier.

 

Bekijk ook onze andere locaties!

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten