Kromhouthal Amsterdam

Amsterdam
Vergaderen, Feesten
10-2300

Hijskranen, stoere stalen constructies uit de tijd dat fabrieksmotoren van Stork en Kromhout draaiden. En een plafond van 15 meter hoog met imposante lichtkoepels. Deze kenmerken maken de ruim 3.500 m2 grote evenementen locatie de Kromhouthal aan het IJ in Amsterdam een unieke multifunctionele locatie voor bedrijfs-, commerciële en culturele evenementen.

De Kromhouthal beschikt over verschillende ruimtes die kunnen dienen als sub zalen tijdens uw evenement. Naast sub zalen, kunt u ook gebruik maken van de Keuken, Haven en het Binnenplein. Op deze unieke locatie hebben wij een beurs georganiseerd. Daarnaast een aansluitend, en uitgebreid uitgeserveerd diner, passend bij de sfeer van de locatie.

De Kromhouthal, de uitvalbasis voor creatief Amsterdam ligt pal aan het IJ in Amsterdam Noord, is goed bereikbaar met auto en OV, en is ongeveer een kwartiertje fietsen vanaf het Centraal Station. Daarnaast is deze locatie met de auto enkele minuten verwijderd van de A10 en de IJ-tunnel.

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten